| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| News ... News ... News | |
|---|---|
| Topic Started: 19 Aug 2009, 07:35 PM (4,175 Views) | |
| Orpheus | 19 Aug 2009, 07:35 PM Post #1 |
![]()
|
Iaşi: Mecanicul de locomotivă: „A fost un adevărat masacru“ Adevarul |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Replies: | |
|---|---|
| Orpheus | 6 Feb 2012, 05:27 PM Post #281 |
![]()
|
Emil Boc a demisionat. PDL va susţine desemnarea unui premier tehnocrat Posted Image ”Am anunțat încă de săptămâna trecută că după vizita FMI și a Băncii Mondiale, Guvernul trebuie să treacă într-o alta faza a evoluției. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului. Niciun pret nu este prea mare pentru un politician pentru a rasplati efoturile românilor. Am depus mandatul Guvernului pentru că nu ma agat de putere. Pentru mine contează mai puţin că mai rămân pe acest scaun cateva luni in plus, dar pentru ţară este foarte important să avem stabilitate economică. Am luat decizii extrem de grele de pe acest scaun. Măsurile au fost luate cu gândul la viitorul României, nu pentru că am dorit, ci pentru că a trebuit. Fac apel la clasa politică să treacă cât mai reprede un nou Guvern. Vreau să mulţumesc tuturor miniştrilor.Vreau să mulţumesc preşedintelui României pentru parteneriatul corect pe care l-am avut. Vreau să le mulţumesc românilor pentru că au fost cei care au salvat România de la colapsul economic. Sunt dintre dumneavostră, mă întorc către dumneavoastră”, a spus Emil Boc....... Adevarul |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Orpheus | 7 Feb 2012, 05:49 PM Post #282 |
![]()
|
Mihai Răzvan Ungureanu, noul premier, cum va arăta guvernul condus de acesta Posted Image Deciziile luate de fiecare partid din Coaliţie au conturat lista noului Guvern. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (PDL) - Cristian Petrescu o înlocuieşte pe Elena Udrea Ministerul Administraţiei şi Internelor (PDL) - Gabriel Berca îl înlocuieşte pe Traian Igaş. Gabriel Berca a fost prefect al judeţului Bacău, în perioada 2005-2008. În martie 2008, premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a numit şeful Secretariatul General al Guvernului, funcţie pe care a ocupat-o până în decembrie 2008..... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 12 Feb 2012, 10:53 AM Post #283 |
![]()
|
Whitney Houston a murit! Diva avea 48 de ani. Posted Image Potrivit ultimelor informaţii privind decesul divei Whitney Houston, trupul ei neînsufleţit a fost descoperit în cadă, de către una dintre gărzile sale de corp. Mama lui Whitney, Cissie, a spus că a vorbit cu fiica ei chiar cu jumătate de oră înainte de a muri şi nu i s-a părut nimic în neregulă cu starea de sănătate...... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 25 Feb 2012, 11:48 AM Post #284 |
![]()
|
Explozie violentă într-un bloc din Iaşi: 16 apartamente distruse Posted Image O explozie puternică a avut loc într-un bloc cu patru etaje din comuna Holboca, aflată în apropierea municipiului Iaşi. Silvia Spiridon, purtător de cuvânt ISU Iaşi, spune că sunt afectate 16 apartamente. "Momentan nu putem preciza cauzele exploziei, se fac cercetări la faţa locului"...... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 4 Mar 2012, 02:14 PM Post #285 |
![]()
|
35 de ani de la cutremurul din ’77 Posted Image România a fost zguduită pe 4 martie 1977 de un puternic cutremur de pământ, cu o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter. Seismul a lovit partea de sud a României, la ora 21.22. Cel mai afectat oraş din Teleorman, a fost Zimnicea, “distrus” în proporţie de 90 la sută..... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 5 Mar 2012, 07:43 PM Post #286 |
![]()
|
Opt oameni au fost împuşcaţi în Salonul Perla din Bucureşti Posted Image Soţul unei coafeze a intrat în salon şi a deschis focul asupra tuturor celor prezenţi. Bărbatul bănuia că soţia lui ar fi avut o relaţie cu unul dintre cei aflaţi în coafor. Martorii care au privit îngroziţi execuţia în serie a celor opt oameni, în centrul Bucureştiului, au declarat că asasinul ar fi recurs la acest gest din gelozie. Cazul a fost preluat de către prim-adjunctul şefului Parchetului General. „Şeful Poliţiei Române este la locul tragediei. Procurorul Marius Iacob a preluat ancheta“, a declarat Gabriel Berca, ministrul Administraţiei şi Internelor.... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 18 Mar 2012, 08:23 PM Post #287 |
![]()
|
Germania şi-a ales preşedintele Posted Image O adunare federală a aprobat candidatura la preşedinţia Germaniei a lui Joachim Gauck, pastor militant pentru drepturile omului. Fostul pastor originar din RDG Joachim Gauck a fost ales, duminică, din primul tur de scrutin, preşedinte al Germaniei, în faţa singurei sale rivale, Beate Klarsfeld, a anunţat preşedintele Bundestagului, Norbert Lammert, relatează AFP..... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 11 Apr 2012, 04:52 PM Post #288 |
![]()
|
Cutremur de 8,6 grade în Indonezia. Posted Image Alerta de tsunami pentru 28 de ţări din zona Oceanului Indian a fost anulată, au anunţat autorităţile indoneziene. "Oamenii pot reveni la casele lor", a declarat directorul Agenţiei, Sri Woro B. Harijono, la postul Metro TV..... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 27 Apr 2012, 06:21 PM Post #289 |
![]()
|
Guvernul Ungureanu a căzut! Moţiunea a trecut cu 235 de voturi pentru! Posted Image Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a căzut astăzi. Prima moţiune de cenzură înaintată de USL împotriva Executivului condus de Mihai Răzvan Ungureanu a primit 235 de voturi pentru, cu patru peste câte avea nevoie pentru a fi aprobată..... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 10 May 2012, 05:00 PM Post #290 |
![]()
|
Trei tramvaie s-au tamponat în Sectorul 6 din Bucureşti Posted Image Trei tramvaie s-au tamponat în Sectorul 6 din Bucureşti, în Pasajul Lujerului. Peste 50 de persoane au fost rănite în accident și au ajuns la trei spitale din Capitală. Cinci victime se află în stare foarte gravă... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | 16 May 2012, 05:30 PM Post #291 |
![]()
|
"România nu va ratifica ACTA" Premierul a declarat în cadrul conferinţei RoNewMedia 6.0, care se desfăşoară între 16 şi 18 mai la Biblioteca Naţională, că România nu va ratifica controversatul tratat anti-piraterie ACTA. până când Parlamentul European nu va adopta modificări ce garantează viaţa privată. Tratatul Comercial împotriva Produselor Contrafăcute (ACTA) a fost semnat de statele Uniunii Europene, printre care şi România, la începutul anului, în cadrul unui eveniment desfăşurat în Japonia. Anterior el fusese semnat, pe 1 octombrie 2011, de Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Maroc, Noua Zeelandă şi Statele Unite..... Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | Today, 9:49 AM Post #292 |
![]()
|
Cutremur de 6,0 grade Richter în zona Bologna Posted Image Un puternic seism a avut loc în în acestă dimineaţă la circa 40 de kilometri nord de Bologna. Primele măsurători vorbeau de 5,9 grade pe scara Richter, însă INGV a corectat estimarea magnitudinii seismului la 6,0 grade Richter. La bilanţul provizoriu al cutremurului din această dimineaţă, de trei victime, a fost adăugată cea de-a patra victimă. O femeie din San Pietro in Casale a decedat în urma unui infarct provocat de sperietura momentului. Adevarul |
|
![]() |
|
| Orpheus | Today, 9:52 AM Post #293 |
![]()
|
Zuckerberg şi-a schimbat statusul de la "logodit" la "însurat". Posted Image Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei sociale Facebook, şi-a schimbat statusul: a trecut de la a fi "logodit" la a fi "însurat"! Nunta a fost una simplă, iar invitaţii au aflat abia în ultima clipă că vor participa la o cununie. Zuckerberg şi iubita lui, Priscilla Chan (27 ani), şi-au anunţat căsătoria într-un mod deloc suprinzător: au postat un mesaj pe Facebook. Cei doi şi-au unit destinele la reşedinţa lui Zuckerber din Palo Alto, California. Adevarul |
|
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · News ... News ... News · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
4:28 AM May 21
|

4:28 AM May 21