| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Bancuri diverse | |
|---|---|
| Topic Started: 19 Aug 2009, 08:24 PM (2,267 Views) | |
| Orpheus | 19 Aug 2009, 08:24 PM Post #1 |
![]()
|
Intra un barbat distrus intr-o carciuma si striga: - Toti avocatii sunt niste prosti! De la o masa se ridica un tip solid si se apropie de tipul disperat: - Retrageti-va cuvintele! - De ce ? Sunteti avocat ? - Nu,... sunt prost! |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| shai_hulud | 23 Aug 2009, 11:59 AM Post #2 |
|
Gold Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Un barbat se pregateste sa traverseze strada, cand deodata... o voce suava se aude in spatele lui: - Nu traversa! Omul nu traverseaza si chiar in fata lui are loc accident groaznic, trece un autobuz pe rosu si pietonii mor toti. Ajunge barbatul la gara, vrea sa cumpere un bilet la tren, si aceeasi voce ii sopteste: - Nu cumpara bilet la trenul asta! Omul nu cumpara, si a doua zi afla ca trenul a deraiat si au murit toti calatorii. - Doamne, iti multumesc ca ai grija de mine! - Nu este Domnul, sopteste vocea suava, sunt eu, ingerul tau pazitor! Mi-am facut doar datoria! - Hmmm... ingerul meu pazitor... stii, tare mult mi-am dorit sa te vad si sa-ti multumesc, nu ai putea sa te transformi intr-o gaza , un fluture... ceva? - Ok, fluture sa fie! Indata, un fluture vine si se aseaza in palma omului. Omul inchide brusc pumnul, mormaind printre dintii inclestati: - Si cand m-am insurat, pe unde zici ca umblai, nenorocitule??? |
| ... pulbere de stele ... | |
![]() |
|
| Orpheus | 23 Aug 2009, 02:26 PM Post #3 |
![]()
|
Patronul unei companii discuta cu un tanar care cauta de lucru: - In primul rand, firma noastra este obsedata de curatenie, zice patronul. V-ati sters picioarele pe covoras inainte de a intra aici? - O, da! Bineinteles... - In al 2-lea rand, continua patronul, cerem colaboratorilor nostri sinceritate. Nu exista nici un covoras la intrare... |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| gabriel | 26 Aug 2009, 08:55 PM Post #4 |
|
Street rider
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
:lol: ce comice sunt |
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| shai_hulud | 30 Aug 2009, 03:12 PM Post #5 |
|
Gold Member
|
Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrebandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedesul 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai. Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama: "Nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!..." |
![]() |
|
| shai_hulud | 30 Aug 2009, 03:16 PM Post #6 |
|
Gold Member
|
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani, sot, tata, bunic, strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia: sotia, toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune: - Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini bune cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma simteam bine, foarte multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa cand o sa fiu pe patul de moarte. Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei care mai de care mai frumoase am stat acasa si m-am uitat la seriale cu sotia. Masinile le-am folosit doar ca sa duc si sa aduc copiii de la scoala, sa merg la cumparaturi sau cel mult sa mergem in concediu. Toti banii din banca s-au dus pe scolile voastre, pe hainele si placerile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea... le-a luat vantul! Si acum cand stau intins si astept moartea stiti care e cel mai rau lucru dintre toate ? - Care, dragul nostru tata? il intreaba cu totii curiosi. - Nu mi-e sete! |
![]() |
|
| Orpheus | 1 Sep 2009, 06:13 PM Post #7 |
![]()
|
Un judecător cu privirea-ncrucişată audia 6 inculpaţi, toţi cu privirea încrucişată... Judecătorul întreabă pe unul: - De ce l-ai luat pe om la bătaie? - Dar nu l-am luat eu...! - Nu pe tine te-am întrebat! - Păi eu nici nu am răspuns... |
|
![]() |
|
| shai_hulud | 1 Sep 2009, 10:36 PM Post #8 |
|
Gold Member
|
La un fotograf au venit mai multi chinezi pentru a se fotografia. Fotograful se gandi: 'De ce sa-i mai fotografiez, daca seamana leit unul cu altul? O sa le dau aceeasi fotografie!'. Cand primesc fotografiile, un chinez ia fotografia, se uita lung la ea si spune: - Nu e fotografia mea. - Cum nu e a ta? - intreaba fotograful. - Nu e fatza ta? - Fatza e a mea, dar camasa nu.... |
![]() |
|
| Anca | 1 Sep 2009, 10:47 PM Post #9 |
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Ce face zab, zzzab, zzzzab? O albina care da inapoi |
|
Now u see me, now u don't http://myzulay.webs.com/ | |
![]() |
|
| Olimpia | 2 Sep 2009, 05:07 PM Post #10 |
|
no one
|
Un oltean si un moldovean: Olteanu' (cantand): pai m-o facut mama oltean maaaaaaaai! Moldoveanu' razand ii zice: da' ce chi*** ma-tii voiai sa te faca, ministru? :roll2: :ha: ............ :roll2: |
| Daca nu-mi dai,....ia tu si ce nu am... | |
![]() |
|
| Orpheus | 2 Sep 2009, 09:30 PM Post #11 |
![]()
|
De ce aveau camerele de gazare naziste 11 găuri de dispersare a gazului? Pentru că, în urma unui studiu aprofundat al specialiştilor SS, nici un deţinut nu avea mai mult de 10 degete la mâini! |
|
![]() |
|
| gabriel | 2 Sep 2009, 09:36 PM Post #12 |
|
Street rider
|
ha ha hehe :ha: :roll2: |
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| Olimpia | 3 Sep 2009, 09:52 AM Post #13 |
|
no one
|
Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita? :blink: :lol: Avantajul la sexul in grup este faptul ca daca ai treaba, poti sa pleci! :roll2: Edited by Olimpia, 3 Sep 2009, 09:57 AM.
|
![]() |
|
| Orpheus | 5 Sep 2009, 02:22 PM Post #14 |
![]()
|
Un orăşean îşi vizitează vărul care locuia în deşertul Arizona. La un moment dat, se aude un urlet: - Ce-i asta? - Nimic, coioţii. - Dar ce-s coioţii? - Nişte câini sălbatici. - Şi de ce urlă în halul ăsta? - Păi, pe la noi nu cresc pomi, numai cactuşi. |
|
![]() |
|
| Olimpia | 5 Sep 2009, 06:46 PM Post #15 |
|
no one
|
Doua babe citeau ziarul : - Auzi tu, zice una, doua babe violate in Ferentari ! - Si noi stam ca proastele in Titan ! |
![]() |
|
| Orpheus | 5 Sep 2009, 06:50 PM Post #16 |
![]()
|
La lecţia de fizică, profesorul se adresează elevilor în cursul unei experienţe: - Precum vedeţi, nu vedeţi nimic. De ce nu vedeţi nimic, veţi vedea îndată! |
|
![]() |
|
| Orpheus | 7 Sep 2009, 09:43 PM Post #17 |
![]()
|
Trei prieteni mor în acelaşi timp într-un accident rutier. Tuturor, Sf.Petru le pune o aceeaşi întrebare: - O să vă îngroape în câteva zile. Ce speraţi să auziţi de la rudele şi prietenii adunaţi la mormînt? - Mie mi-ar placea să aud că sînt cel mai mare medic de după Pasteur şi un tată de familie exemplar. - Mie mi-ar placea să aud că am fost un profesor universitar excepţional şi soţul ideal pe care soţia mea îl merita. - Mie mi-ar placea să aud: ..... priviţi, mişcă!... |
|
![]() |
|
| Orpheus | 8 Sep 2009, 07:14 PM Post #18 |
![]()
|
- Din păcate, în fiecare noapte adorm foarte greu. - Şi eu, dar număr până la 3 şi adorm. - Cum, numai până la 3? - Bine, mi se mai întâmplă să număr şi până la 4 jumate. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 8 Sep 2009, 10:16 PM Post #19 |
![]()
|
Merge un tată cu copilul lui de 3 ani şi trece o tipă superbă pe lângă ei, cu o rochie foarte mulată. Tipul nu poate să se abţină şi exclamă: - Doamne, ce cur fain! Băiatul se întoarce către el şi întreabă: - Ce ai spus, tati? - Am spus cucu. - Ce-i aia? - O pasăre, fiule... - Ahhh... Şi există cucă, tati? - Mda. - Şi un cuc şi o cucă fac cuchiţi? - Da, fiule. - Şi un cuchiţ şi o cuchiţă fac cuchicişori? - Da, băiatule! - Şi un cuchişor si o cuchişoară fac cuchişorei? - Da, omule, ce atâta... - Şi un cuchişorel şi o.... - Mă, băiete, am zis cur. OK? |
|
![]() |
|
| Orpheus | 11 Sep 2009, 11:42 PM Post #20 |
![]()
|
Un francez venit în Corsica discută cu un localnic: - Văd că nu creşte nimic pe-aici... - Nimic. - Nici vie? - Nici. - Nici legume? - Deloc. - Nici măcar fructe? - Nu. - Cum, dacă plantezi un cireş, nu se prinde? - Ei, dacă-l plantezi, se prinde. Altfel, nu creşte nimic. |
|
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
|
|
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Fan · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
4:29 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

4:29 AM May 21