| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Versuri care plâng...; Glumeşte în iubire, dar nu iubi în glumă | |
|---|---|
| Topic Started: 19 Aug 2009, 08:37 PM (24,339 Views) | |
| Orpheus | 19 Aug 2009, 08:37 PM Post #1 |
![]()
|
Pe-omătul nepătat de pe cearceaf, În umbra ce se-ncheagă în odaie, A tresărit lumina ca un praf Cînd şi-a deschis pupila ei bălaie. Fii vesela, tristetea o sa dureze pururi. Mereu aceleasi stele s-or învârti-n azururi. Din caramizi facute, din trupul tau, n-ai teama, Se vor zidi palate pentru amanti de seama. |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Orpheus | 20 Aug 2009, 09:51 AM Post #2 |
![]()
|
Vor zdrentui o noapte de candoare Vai, sangele se suie-n risipire Si umbrei azi, eu ii sunt mire. Sa cad acum din cer ar fi dumnezeiesc In dorul unui trup, senin,sa ma trezesc Si muzica sa ma-nsteleze viu Cu dragostea ce-o stiu si nu o stiu. |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Aug 2009, 01:35 PM Post #3 |
![]()
|
E prea târziu ca drumul să-l găsesc Iubesc, şi bat la porţi închise,ce banal Vrând să m-adun, mereu mă risipesc Şi meditez mai mult la vise.......ireal |
|
![]() |
|
| Orpheus | 23 Aug 2009, 01:32 PM Post #4 |
![]()
|
Pe un cearceaf de dragoste, lin ma asez Iar tu esti plapuma ce bland ma incalzeste, Cu tine-n gand ma culc, incerc ca sa visez, Caci stii ca intreaga mea fiinta te iubeste. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 23 Aug 2009, 11:39 PM Post #5 |
![]()
|
Locuiesc intr-un tinut al tacerii Locuiesc cerul nascut direct din mare Locuiesc vantul care nu stie incotro s-apuce Singuratatea este a celui care nu poate decat da Si nu stie sa o primeasca. Ca sa ii pot vorbi noptii Trebuie sa fiu noapte Ca sa-i pot vorbi zilei Trebuie sa fiu zi Dar ca sa pot vorbi cu tine Nu pot nici zi nici noapte Pentru ca esti pentru ca sunt Noi doi prea tristi Corabii ce se pierd in vant... |
|
![]() |
|
| Orpheus | 24 Aug 2009, 09:25 PM Post #6 |
![]()
|
E ochiul greu de lacrimi...curg in van... O clipa vreau,.. sa te mai vad macar... Iubirea ne-a unit, si tot ea ne desparte... Sa nu te-ncrezi in viata daca te nasti in moarte! |
|
![]() |
|
| Orpheus | 25 Aug 2009, 06:12 PM Post #7 |
![]()
|
Iarta-ma ca inca te iubesc, Si plang in noapte dupa tine, In fiecare clipa imi amintesc, De dorul ce-ai lasat in mine. Iarta-ma ca inca te doresc, Si te visez ca-mi esti aproape. Putina dragoste ce-a fost, Ramane-n urma, prea departe. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 26 Aug 2009, 06:36 PM Post #8 |
![]()
|
Ani lumina ne despart, iubire, Mi-e greu sa cred ca-i totul bine Eu am murit de mult, incet-incet Far-a gasi puterea..... sa ma iert. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 27 Aug 2009, 05:50 PM Post #9 |
![]()
|
Azi mă îmbăt dorindu-mi orice floare, Să ti-o culeg când zorile se scurg Si să o pun pe noua ta cărare, Când vei veni târziu, înspre Amurg. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 28 Aug 2009, 08:12 PM Post #10 |
![]()
|
Locuiesc intr-un tinut al tacerii Locuiesc cerul nascut direct din mare Locuiesc vantul care nu stie incotro s-apuce Singuratatea este a celui care nu poate decat da Si nu stie sa o primeasca. Ca sa ii pot vorbi noptii Trebuie sa fiu noapte Ca sa-i pot vorbi zilei Trebuie sa fiu zi Dar ca sa pot vorbi cu tine Nu pot nici zi nici noapte Pentru ca esti pentru ca sunt Noi doi prea tristi Corabii ce se pierd in vant... |
|
![]() |
|
| Orpheus | 29 Aug 2009, 04:23 PM Post #11 |
![]()
|
Eu toamnei te aseaman tot mai mult... Ca soapta ei, eu glasul ti-l ascult: Ai vocea clara ca o dimineata; te-nvalui in mister ca seara-n ceata; ai izbucniri sagalnice, cochete si-n zambet - lume-ntreaga de regrete; ai stropi de roua ce-i ascunzi sub pleoapa si ochii tai in departari se-ngroapa; ai nostalgii ca in amurguri, seara si te-nfiori ca sub arcus - vioara; ma ametesti ca vinul din podgorii si-apoi te duci ca-n vantul serii - norii... |
|
![]() |
|
| Orpheus | 31 Aug 2009, 05:33 PM Post #12 |
![]()
|
Stii ce-am visat azi noapte La ceasul cand pentru somn visele sunt coapte ? Tu nu erai femeie, nici eu barbat Ci doua viori, nu-i asa ca-i ciudat ? Si vibram amandoi la fel,...... ah Ca-n dublul concert al lui Bach. Era ora cand totul ti se parea posibil, Chiar si invierea reala din morti, Chiar si schimbarea amintirilor palite. In mine se deschideau si se-nchideau intruna porti, Scartiind intre renuntari si.......... ispite. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 1 Sep 2009, 03:26 PM Post #13 |
![]()
|
Nu mi-ai spus nicand ca ma iubesti nici nu era nevoie era prima oara cand stiam stiam.. chiar mai bine ca tine eram in mijloc si dansam si ecoul rasului nostru a zburat pana departe, intr-un cer indigo sorbit de foamea luminii de iubire.. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 2 Sep 2009, 05:09 PM Post #14 |
![]()
|
Daca m-ai iubi As fi o planeta roditoare... Daca ai putea sa vezi dincolo de pamantul cenusiu... Ar rasari o floare.. Gandul bun Privirea plina de iubire Nascocesc frumusetea si o cresc Devenind natura poezii |
|
![]() |
|
| Orpheus | 3 Sep 2009, 06:14 PM Post #15 |
![]()
|
Si deodata m-am trezit... Vocea ta imi mangaia obrajii Si pleoapele Si buzele Cu mii de cuvinte albe Dansand prin cer O ploaie de cuvinte Sub care cresteam, Ridicand bratele ca niste muguri orbi Cautandu-ti inima poezii |
|
![]() |
|
| Orpheus | 4 Sep 2009, 05:21 PM Post #16 |
![]()
|
Ploua des Cu jar Flori umede Lacrimi de vreme Drumuri deschise Privire cetoasa Vorbe tacute. Ma dezveleste un rau Ma inunda un val Un val colorat. Ma bolteste curcubeul Inmuguresc degetele Parul infrunzeste Canta respiratia Langa suflet In suflet Viata... poezii |
|
![]() |
|
| Orpheus | 5 Sep 2009, 11:22 AM Post #17 |
![]()
|
daca as fi acea frunza si zambetul ei aurind diminetile toamnei daca as fi atat de frumos precum gandul tau despre mine daca as fi ceea ce simt, privirile noastre s-ar intalni in diminetile friguroase topind moartea intr-o lacrima unica a contopirii poezii |
|
![]() |
|
| Orpheus | 5 Sep 2009, 07:21 PM Post #18 |
![]()
|
Te-a ranit grav trecerea dar eu nu vad nimic, ploaia imi intra in ochi si lumina... atata lumina in jurul nostru.. abia atunci cand imi ascund ca de obicei fruntea la pieptul tau acolo unde pare a fi un caus facut dinadins pentru mine acolo unde miroase cumva neinteles a cea mai profunda intimitate abia atunci vad... ploua si prin hainele ude acelasi parfum al caldurii interioare calatoreste ca o nava spatiala inefabila, uluitoare prin lumea banala din jur.. da, niciodata, DAR ABSOLUT NICIODATA nu voi gresi locul asemeni pasarii obosite imbratisand cuibul poezii |
|
![]() |
|
| Orpheus | 6 Sep 2009, 03:35 PM Post #19 |
![]()
|
Degetele toamnei rasfoiesc o carte un manuscris secret cu pagini albe, aurite de lumina, pagini vii in care nimic nu a fost, in care totul este.. miscandu-se continu, transformand amurgul cenusiu in dimineti pagini pe care nu a poposit nici un stilou, nici o cerneala nici un semn pun la ureche jurnalul deschis ascult zvonurile marii si ale toamnei rasul tau fosnetul serii picatuile cazand pe obraji strigatul despartirii si falfaitul aripei cand ingerul a plecat iar mana ta s-a desprins.. invatand sa zboare... poezii |
|
![]() |
|
| Orpheus | 7 Sep 2009, 06:03 PM Post #20 |
![]()
|
De-i teama ce-n ochii tai privesc De ce te uiti la mine? Ti-e frica oare de iubire? Sau doar ti-e teama sa iubesti? Un ultim lucru, de-ar fi sa-mi fie-ngaduit sa fac In lumea asta moarta, As tot iubi, ....as suferi Si-as mai iubi odata... |
|
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
|
|
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Coltul meu · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
4:31 AM May 21
|

4:31 AM May 21