| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Iubim animalele ? | |
|---|---|
| Topic Started: 19 Aug 2009, 09:17 PM (905 Views) | |
| Orpheus | 19 Aug 2009, 09:17 PM Post #1 |
![]()
|
Va plac animalele ? aveti asa ceva acasa ? |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Malitzia | 20 Aug 2009, 06:27 PM Post #2 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Pana acum 4 ani am avut mereu pisici. Am mai avut un hamster. Nu ma omor dupa caini pt ca ma tem de ei. Nici pasari. |
| |
![]() |
|
| redbyst | 25 Aug 2009, 04:39 PM Post #3 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
le iubesc dar la curte!!! nu suport animalute la bloc, mai ales pe ale altora. |
| Some things never change! | |
![]() |
|
| BeRightBack | 5 Sep 2009, 02:23 PM Post #4 |
|
Silver Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Eu ador animalele, in special imi plac cainii, si... caii. Nu stiu, au ceva deosebit, dar nu doar ei... Deseori am vrut sa compar oamenii cu animalele si sincer am favorizat animalele. Am avut si eu pisica acum multi ani... Acum am un caine, de vreo 10 ani incoace. Am avut si pesti, papagali, si un hamster pe care l-am dat pentru ca imi rontaia lucrurile. |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| Sikandar | 6 Sep 2009, 01:26 PM Post #5 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Iubim. |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Risuka | 6 Sep 2009, 03:47 PM Post #6 |
|
Gheparduta pufoasa
|
Da, imi plac cainii in mod special. Inca mai visez la ziua in care voi avea curte ca sa-mi iau un Labrador :wub: Momentan mai am o nimfa. Am avut un ciobanesc mioritic, dar la fel, stateam la curte, ca nu l-as chinui intre patru pereti doar ca sa ma simt eu bine. Pisicile nu prea imi plac, putin cam parsive pentru gustul meu :D: |
| Orice om pe care nu pot să-l iubesc înseamnă pentru mine un prilej de adâncă tristeţe. Orice om pe care l-am iubit şi nu-l mai pot iubi înseamnă pentru mine un pas spre moarte. Atunci când n-am să mai pot iubi pe nimeni, voi muri. Voi care ştiţi că meritaţi dragostea mea, aveţi grijă să nu mă ucideţi! [Geo Bogza] | |
![]() |
|
| samsara | 6 Sep 2009, 05:05 PM Post #7 |
![]()
Daca
|
Imi plac mult animalele, ins pecial blaoasele :inlove: si in particular pisicile |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| Orpheus | 15 Sep 2009, 07:13 PM Post #8 |
![]()
|
Iata derbedeul meu - Felix, 7 ani. Posted Image |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| gabriel | 15 Sep 2009, 09:02 PM Post #9 |
|
Street rider
|
Fa cunostinta cu cainii mei Hunter & Bullit si invitatele Lola & DeeDee :) Posted Image Click pentru a mării Admin edit: gabriel, am eliminat link-ul spre site-ul de hosting imagine. Edited by Orpheus, 15 Sep 2009, 10:01 PM.
|
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| Risuka | 15 Sep 2009, 10:08 PM Post #10 |
|
Gheparduta pufoasa
|
Cat sunt de frumosi :inlove: Vreau si eu un pui :wub: Sunt pui, Gabriel, sau cati ani au? |
| Orice om pe care nu pot să-l iubesc înseamnă pentru mine un prilej de adâncă tristeţe. Orice om pe care l-am iubit şi nu-l mai pot iubi înseamnă pentru mine un pas spre moarte. Atunci când n-am să mai pot iubi pe nimeni, voi muri. Voi care ştiţi că meritaţi dragostea mea, aveţi grijă să nu mă ucideţi! [Geo Bogza] | |
![]() |
|
| gabriel | 15 Sep 2009, 10:16 PM Post #11 |
|
Street rider
|
Pai Hunter are 5 ani deja parul sunt barba se inalbeste si Bullit 4 ani , domnisoarele sunt de 5 si 3 ani Au pedigri toti de Labrador Retriever :) , sunt sigur ca poti gasi un pui :) , eu nu am catea ci doar masculi |
![]() |
|
| Risuka | 15 Sep 2009, 10:48 PM Post #12 |
|
Gheparduta pufoasa
|
Sa-ti traiasca, ca tare adorabili sunt! :wub: Gabriel, problema nu e de gasit pui, ci de spatiu, ca acum stau la bloc si chiar nu as vrea sa-l chinui intre 4 pereti si singur, toata ziua :samui: |
![]() |
|
| gabriel | 15 Sep 2009, 10:54 PM Post #13 |
|
Street rider
|
Multumesc . Da e greu , nu se va simti bine daca sta singur , chiar daca e la bloc , e bine sa fie cineva sau inca un caine poate o sa ai casa :) |
![]() |
|
| gabriel | 22 Sep 2009, 09:19 PM Post #14 |
|
Street rider
|
Va saluta Bullit si Hunter venea sa imi linga aparatul foto :lol: Posted Image Posted Image Edited by gabriel, 22 Sep 2009, 09:20 PM.
|
![]() |
|
| Risuka | 22 Sep 2009, 09:31 PM Post #15 |
|
Gheparduta pufoasa
|
Vai, cat e de frumusel :wub: Imi vine sa-i mananc nasucul ala mare si cald :bounce: |
![]() |
|
| samsara | 22 Sep 2009, 09:34 PM Post #16 |
![]()
Daca
|
Ce derbedeu frumos ai Orphe, vreau si eu .... |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| gabriel | 22 Sep 2009, 09:35 PM Post #17 |
|
Street rider
|
I-am plimbat pana ce le-au iesit limba de un cot afara :lol: Sa vezi cand le zic seara dinners , dinners sar in sus , sar e mine , sunt cei mai fericiti :) |
![]() |
|
| Risuka | 22 Sep 2009, 09:50 PM Post #18 |
|
Gheparduta pufoasa
|
Lasa, ca sunt convinsa ca le place plimbarea, ca Labradorii sunt foarte jucausi de obicei. Ai grija, ca daca nu-i hranesti suficient pate te mananca pe tine Posted Image |
![]() |
|
| gabriel | 22 Sep 2009, 09:59 PM Post #19 |
|
Street rider
|
ei , daca i-as plimba toaa ziua prin padure dupa iepuri si fazani :lol: ce tare emanticonul ala |
![]() |
|
| Risuka | 22 Sep 2009, 10:44 PM Post #20 |
|
Gheparduta pufoasa
|
Fugaresc iepurasii? :unsure: |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Prieteni fără grai · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
4:38 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

4:38 AM May 21