| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
- Pages:
- 1
- 2
| Bancuri seci | |
|---|---|
| Topic Started: 22 Aug 2009, 02:18 PM (350 Views) | |
| Orpheus | 22 Aug 2009, 02:18 PM Post #1 |
![]()
|
2 rosii mergeau pe sina de cale ferata. Una din ele ii spune celeilalte : - Fata... vine trenul... - Ete.... fleoshc |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Replies: | |
|---|---|
| Aida | 29 Jun 2010, 12:01 PM Post #21 |
|
Silver Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
2 obsedati de net: Primul: - Bah, ai vazut ce ninge afara? Al 2-lea: - Nu, da-mi si mie linku' |
|
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata . Alfred Souz ![]() | |
![]() |
|
| Aida | 4 Jul 2010, 12:25 PM Post #22 |
|
Silver Member
|
Un vierme ii spune prietenei sale: - Daca nu te mariti cu mine, ma arunc in fata gainii!! |
|
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata . Alfred Souz ![]() | |
![]() |
|
| luminos1 | 4 Jul 2010, 06:46 PM Post #23 |
|
Silver Member
|
Cine rade la urma, gandeste mai incet. |
|
iubire, pace si lumina! https://luminos1.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| luminos1 | 4 Jul 2010, 06:48 PM Post #24 |
|
Silver Member
|
Un tip cade de la etajul 7. Dupa vreo 5 minute îi cade si parul: vjjjupp! Folosise o lotiune care întîrzia caderea parului ! |
|
![]() |
|
| luminos1 | 5 Jul 2010, 07:03 AM Post #25 |
|
Silver Member
|
- Daca vorbesti la telefon poti ramane gravida ? - Poti, dar depinde pe ce stai atunci cand vorbesti la telefon ! |
|
![]() |
|
| Aida | 6 Jul 2010, 03:19 PM Post #26 |
|
Silver Member
|
:roll2: O batranica vine la pescarie si il intreaba pe vanzator (care avea un bazin cu pesti vii in spate): - Sunt proaspeti pestii? - Pai nu vezi mamaie ca sunt vii? - Pai vie sunt si eu... . |
|
![]() |
|
| Aida | 7 Jul 2010, 11:11 AM Post #27 |
|
Silver Member
|
- Cioc, cioc! - Cine e? - Marian! - Care Marian? - Care este! |
|
![]() |
|
| Aida | 21 Jul 2010, 08:31 PM Post #28 |
|
Silver Member
|
Sotia: Iubitule... Ce faci? Sotul: Nimic. Sotia: Nimic?.. Pai de-o ora tot studiezi certificatul nostru de casatorie. Sotul: Cautam data expirarii! |
|
![]() |
|
| shai_hulud | 30 Aug 2010, 11:27 PM Post #29 |
|
Gold Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Ce este oval, verde si miauna ? Un pepene care a cazut pe o pisica. |
| ... pulbere de stele ... | |
![]() |
|
| shai_hulud | 2 Sep 2010, 11:09 PM Post #30 |
|
Gold Member
|
- Fiti amabil, va cunosc de undeva... - Se poate, trec des pe-acolo. |
![]() |
|
| shai_hulud | 12 Sep 2010, 05:42 PM Post #31 |
|
Gold Member
|
- De ce spuneti tuturor ca sunteti Napoleon, iar mie ca sunteti Cezar ? - Pe dumneavoastra nu pot sa va mint, doctore. |
![]() |
|
| shai_hulud | 26 Sep 2010, 07:08 PM Post #32 |
|
Gold Member
|
-Cum sa cheama in procesor Athlon la 1, 2GHz ce functioneaza de 9 minute fara cooler? -Un procesor ars de 8,5 minute. |
![]() |
|
| shai_hulud | 7 Oct 2010, 11:41 PM Post #33 |
|
Gold Member
|
Un ascultător: De ce Adam şi Eva au trăit peste 800 de ani, iar astăzi omul nu trăieşte mai mult de 100 de ani ? Radio Erevan : Deoarece, între timp, medicina a progresat foarte mult ! |
![]() |
|
| shai_hulud | 1 Dec 2010, 01:36 PM Post #34 |
|
Gold Member
|
-De ce v-ati oprit la 3 copii? -Am auzit ca fiecare al 4-lea copil nascut e chinez |
![]() |
|
| shai_hulud | 4 Dec 2010, 03:46 PM Post #35 |
|
Gold Member
|
Un ascultător: De ce Adam şi Eva au trăit peste 800 de ani, iar astăzi omul nu trăieşte mai mult de 100 de ani ? Radio Erevan : Deoarece, între timp, medicina a progresat foarte mult ! |
![]() |
|
| shai_hulud | 4 Dec 2010, 04:36 PM Post #36 |
|
Gold Member
|
Un tânăr logodnic: Care poate fi cea mai mare decepţie a unui logodnic ? Radio Erevan : Să ceară mâna fetei şi să primească piciorul tatălui. |
![]() |
|
| shai_hulud | 23 Mar 2011, 01:37 PM Post #37 |
|
Gold Member
|
Client: Nu pot sa intru pe internet. Suport tehnic: Ati folosit parola corecta? Client: Da, sigur. Am vazut-o la colegul meu. Suport tehnic: Puteti sa-mi spuneti ce parola ati folosit? Client: Cinci stelute. |
![]() |
|
| shai_hulud | 12 May 2011, 03:09 PM Post #38 |
|
Gold Member
|
Care este diferenta dintre un programator amator si unul profesionist? Cel amator crede ca un kilobyte are 1000 de bytes, iar cel profesionist crede ca un kilometru are 1024 de metri. |
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Fan · Next Topic » |
- Pages:
- 1
- 2
| Track Topic · E-mail Topic |
4:45 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

4:45 AM May 21