| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Maxime si cugetari | |
|---|---|
| Topic Started: 25 Aug 2009, 03:18 PM (10,377 Views) | |
| Orpheus | 25 Aug 2009, 03:18 PM Post #1 |
![]()
|
Nu poti cadea de pe podea |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| dark eyes | 26 Aug 2009, 04:11 PM Post #2 |
|
Gold Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Nici o pasare nu are zbor prea inalt,daca nu zboara cu aripi proprii. William Blake |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Sikandar | 27 Aug 2009, 07:30 PM Post #3 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Veni, vidi, vici (am venit, am văzut, am cucerit) - Caesar |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Orpheus | 1 Sep 2009, 07:26 AM Post #4 |
![]()
|
Daca o sfoara are un capat, sigur mi are cel putin inca unul |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| dark eyes | 3 Sep 2009, 07:02 PM Post #5 |
|
Gold Member
|
Lacatele din noi se deschid cu o lacrima. Octavian Paler |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Orpheus | 4 Sep 2009, 09:47 PM Post #6 |
![]()
|
Fericirea este armonia dintre ceea ce gândeşti, ceea ce spui şi ceea ce faci. |
|
![]() |
|
| dark eyes | 5 Sep 2009, 01:15 AM Post #7 |
|
Gold Member
|
Fa din disperarea cea mai profunda,speranta cea mai invincibila. Nietzsche |
|
![]() |
|
| Orpheus | 5 Sep 2009, 12:46 PM Post #8 |
![]()
|
Singurătatea nu e o victorie înaintea celorlalţi, ci e de fapt un naufragiu personal. (Octavian Paler) |
|
![]() |
|
| Sikandar | 5 Sep 2009, 07:34 PM Post #9 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Take my strong advice, just remember to always think twice - Michael Jackson |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Orpheus | 6 Sep 2009, 10:08 PM Post #10 |
![]()
|
Încrederea e cel mai bun si mai durabil capital pe care îl are un cuplu. (Doina Ionet) |
|
![]() |
|
| Orpheus | 7 Sep 2009, 08:34 PM Post #11 |
![]()
|
Daca mi-am pierdut increderea in mine,voi avea universul impotriva mea. (Ralph Waldo Emersong) |
|
![]() |
|
| dark eyes | 10 Sep 2009, 12:36 AM Post #12 |
|
Gold Member
|
Nu in stele se afla destinul nostru,ci in noi insine. William Shakespeare |
|
![]() |
|
| Olimpia | 10 Sep 2009, 08:04 PM Post #13 |
|
no one
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Dezvata-te sa respecti fatada, pana ce n-ai vazut interiorul. Tudor Arghezi |
| Daca nu-mi dai,....ia tu si ce nu am... | |
![]() |
|
| Orpheus | 13 Sep 2009, 09:49 AM Post #14 |
![]()
|
Iubirea ! Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el. |
|
![]() |
|
| Orpheus | 19 Sep 2009, 08:49 PM Post #15 |
![]()
|
Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim deja raspunsul dar ne-am fi dorit sa nu-l fi stiut. |
|
![]() |
|
| dark eyes | 19 Sep 2009, 11:34 PM Post #16 |
|
Gold Member
|
Si deziluziille au rolul lor in viata.Te trezesc din vis. un necunoscut Edited by dark eyes, 19 Sep 2009, 11:34 PM.
|
|
![]() |
|
| Orpheus | 21 Sep 2009, 08:04 PM Post #17 |
![]()
|
Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger. ( Victor Hugo ) |
|
![]() |
|
| Orpheus | 22 Sep 2009, 07:39 PM Post #18 |
![]()
|
O libertate fara limite ucide libertatea. ( Honore de Balzac ) |
|
![]() |
|
| Orpheus | 23 Sep 2009, 09:18 PM Post #19 |
![]()
|
Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare! |
|
![]() |
|
| dark eyes | 23 Sep 2009, 11:38 PM Post #20 |
|
Gold Member
|
Odata ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer. Leonardo da Vinci |
|
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Literatură · Next Topic » |

![]](http://z3.ifrm.com/11/88/0/p85187/pip_r.png)

6:53 AM Feb 7