| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Adunate de pe net | |
|---|---|
| Topic Started: 25 Aug 2009, 09:59 PM (806 Views) | |
| Malitzia | 25 Aug 2009, 09:59 PM Post #1 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Fa-ma Doamne prost Victor Socaciu De-ar fi sa-i luam pe toti la rand, Si actualii dar si fostii, Cei mai destepti de pe Pamant Au fost intotdeauna...PROSTII. Nu te ruga la ursitoare Sa-ti faca-n viata ta vreun rost, Mai bine urla-n gura mare: "Iubite Doamne, fa-ma....PROST!" De ce sa tragi ca la galera, Sa-nveti atatea fara rost, De vrei sa faci o cariera Ajunge numai sa fii...PROST. In lumea asta cu de toate, Unde se-nvata contra cost, Pacat ca nici o facultate Nu da si diploma de....PROST. Avem impozite cu carul Dar inotam in saracie Si ce buget ar avea statul Dintr-un impozit pe.....PROSTIE... Ei sunt ca iarba, cu duiumul, Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti! O, Doamne, de ne-ar creste graul Cum cresc recoltele de ...PROSTI. Si-n lumea asta rasturnata, Unde cei strambi sunt cei mai drepti, Savantii nostri mor de foame Si numai PROSTII sunt destepti. |
| |
![]() |
|
| Replies: | |
|---|---|
| cri cri cri | 6 Sep 2011, 06:39 PM Post #61 |
![]()
spiridus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
:roll2: :roll2: :roll2: :roll2: Astia sunt precis aia care nu au luat bacul :roll2: Merita recitit si savurat. |
![]() |
|
| cri cri cri | 6 Sep 2011, 06:41 PM Post #62 |
![]()
spiridus
|
- O femeie se prefăcea că traversează. Pe şoferul din faţa mea l-a păcalit şi a frânat. Am oprit şi eu, dar şoferul din spatele meu, care şi el îşi dăduse seama că femeia se preface, a intrat în mine şi m-a împins în maşina din faţă. Pe urmă a fost cum am spus eu. Femeia nici n-a mai traversat Asta e de pus in rama. :ha: |
![]() |
|
| mihaela.91 | 6 Sep 2011, 07:32 PM Post #63 |
|
Member
|
Arta de a ști de Ionuţ Caragea la 6 septembrie 2011 la 18:56 sînt cîteva lucruri pe care trebuie să ţi le spun despre lume în primul rînd: nu ştii nimic în al doilea rînd: nu ştii nimic în al treilea rînd: e mai bine că nu ştii nimic trebuie să crezi şi atît şi nu mă refer la zei bănci sau reclame publicitare mă refer la tine însuţi la visele tale la puterea ta creatoare îmi vei spune că oamenii au dreptul să ştie eu îţi spun că adevărul te face sclavul unui alt adevăr răspunsurile nasc alte întrebări cu răspunsuri pregătite dinainte de naştere pînă şi durerile sînt programate să te doară pînă la un punct care aduce maxim profit apoi să ţi se spună în faţă respectuos ne pare rău nu mai putem face nimic pentru dumneavoastră da ştiu oamenii au ajuns să se iubească în doi timpi şi trei mişcări viaţa a devenit un atentat la pudoare superba moarte a celor pregătiţi să moară împăcaţi a fost plagiată prin odioase crime bună ziua faceţi cunoştinţă cu apocalipsa sînt cîteva lucruri pe care trebuie să ţi le spun despre tine în primul rînd: ştiu multe despre tine în al doilea rînd: ştiu multe despre tine în al treilea rînd: ştiu mai mult decît ştii tu despre tine şi mai ştiu că îţi este frică de mine pentru că ştiu inima ta a devenit o sală de aşteptare pentru trenuri de marfă scumpă pentru că ştiu tăcerea ta a devenit un avocat al perversiunii dar nu mă poţi opri sînt cuvîntul ascuns cu grijă la temelia trezirii sînt explozia întîrziată a fericirii degeaba te ascunzi degeaba îţi pui măşti fiecare om are un călcîi al lui Ahile şi acela este iubirea 6 septembrie 2011 |
|
...cel mai frumos trandafir înflorit este cel dăruit de natură naturii. | |
![]() |
|
| Malitzia | 19 Sep 2011, 11:21 PM Post #64 |
|
Atena
|
Asta e durere!!! :roll2: |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 22 Sep 2011, 03:49 PM Post #65 |
|
Atena
|
Doua variante ... :biggrin: |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 1 Jan 2012, 11:44 AM Post #66 |
|
Atena
|
|
| |
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Fan · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
4:54 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

4:54 AM May 21