| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Care ar fi lucrurile pe care ti-ar place sa le faci; Ce ai vrea sa faci si nu ai facut | |
|---|---|
| Topic Started: 29 Aug 2009, 08:08 PM (1,053 Views) | |
| Berbecut | 29 Aug 2009, 08:08 PM Post #1 |
![]()
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Poate nu este bine ales locul, dar, am privit cateva filme in care, oameni afleti in situatii critice, in faze terminale ale unor boli, aveau carnetele pe care notau ce si-ar fi dorit sa faca si n-au facut . Voi ce v-ati dori sa faceti si n-ati facut pana acum ? Eu mi-as dori sa zbor cu planorul :) |
|
"Aminteste-ti intotdeauna 2 lucruri… Nu lua nicio decizie atunci cand esti Suparat. Nu face nicio promisiune cand esti Fericit. Tine minte toate acestea…pentru tot restul vietii tale!" | |
![]() |
|
| mihaela | 29 Aug 2009, 08:41 PM Post #2 |
|
optimista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Sa vizitez Japonia :yes: |
| Love this life! it is unique! | |
![]() |
|
| Sikandar | 29 Aug 2009, 08:47 PM Post #3 |
|
Member
|
Eu aş vrea să merg în Africa. |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Berbecut | 29 Aug 2009, 08:48 PM Post #4 |
![]()
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Mi-ar place sa ajung in India :) |
|
"Aminteste-ti intotdeauna 2 lucruri… Nu lua nicio decizie atunci cand esti Suparat. Nu face nicio promisiune cand esti Fericit. Tine minte toate acestea…pentru tot restul vietii tale!" | |
![]() |
|
| Malitzia | 29 Aug 2009, 08:49 PM Post #5 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Sa merg in Tibet, Egipt si India |
| |
![]() |
|
| gabriel | 29 Aug 2009, 08:52 PM Post #6 |
|
Street rider
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Ce o fi in India asa de interesant? As vrea sa fiu cineva , asta vreau sa fac. |
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| Berbecut | 29 Aug 2009, 09:10 PM Post #7 |
![]()
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Dar tu esti cineva :) Esti Gabriel si esti unic . As vrea sa vad Turnul Eifel . |
|
![]() |
|
| gabriel | 29 Aug 2009, 09:19 PM Post #8 |
|
Street rider
|
Berbecut , :) nu ma refer la om ca o persoana in plus in populatia tarii si cu nume , ma refer pe plan profesional vreau sa fiu cineva , ceea ce lucrez eu acum ma face un nimeni intr-o multime cunoscuta de prieteni , (nu ma refer in forum) E un motto de al meu ,,Either your somebody or your nobody'' |
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| Anca | 29 Aug 2009, 09:33 PM Post #9 |
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
as vrea sa merg in Korea |
|
Now u see me, now u don't http://myzulay.webs.com/ | |
![]() |
|
| Anca | 29 Aug 2009, 09:34 PM Post #10 |
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
si sa invat unele chestii cu motorul gen...stunt hihi |
|
Now u see me, now u don't http://myzulay.webs.com/ | |
![]() |
|
| Berbecut | 30 Aug 2009, 12:33 PM Post #11 |
![]()
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Gabriel ... eu mi-as dori doar sa las in urma oameni care sa-si aduca aminte de mine cu placere atunci cand nu voi mai fi ... Cat despre a-si aduce aminte de mine datorita meseriei mele, nu multumesc . As vrea sa fac scufundari . |
|
![]() |
|
| Risuka | 4 Sep 2009, 10:42 AM Post #12 |
|
Gheparduta pufoasa
|
Sa iubesc mai mult, sa traiesc mai intens, fara sa ma gandesc mereu la consecinte, sa invat sa dansez tango, sa calatoresc in jurul lumii, sa sar cu parasuta, sa ma dau cu parapanta si sa fac bungee jumping deasupra unui loc superb, eventual o apa :) |
| Orice om pe care nu pot să-l iubesc înseamnă pentru mine un prilej de adâncă tristeţe. Orice om pe care l-am iubit şi nu-l mai pot iubi înseamnă pentru mine un pas spre moarte. Atunci când n-am să mai pot iubi pe nimeni, voi muri. Voi care ştiţi că meritaţi dragostea mea, aveţi grijă să nu mă ucideţi! [Geo Bogza] | |
![]() |
|
| samsara | 4 Sep 2009, 10:44 AM Post #13 |
![]()
Daca
|
Eu vreau sa vizitez fiecare tara din lumea asta :biggrin: |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| BeRightBack | 4 Sep 2009, 09:08 PM Post #14 |
|
Silver Member
|
Sa vizitez Parisul, sa fac bungee jumping + saritura cu parapanta, scufundari, sa invat o limba straina pe care foarte putini sa o stie, sa fac un act de caritate, sa ma pot intretine singura de la 18 ani incolo (sa locuiesc singura/cu o prietena), si... ma mai gandesc :lol: |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| Orpheus | 6 Sep 2009, 12:49 AM Post #15 |
![]()
|
Ocolul lumii, sa apuc sa-mi cunosc planeta pe care traiesc, in intregime. |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Olimpia | 10 Sep 2009, 11:12 AM Post #16 |
|
no one
|
:bash: :D: |
| Daca nu-mi dai,....ia tu si ce nu am... | |
![]() |
|
| Olimpia | 11 Sep 2009, 09:00 PM Post #17 |
|
no one
|
:devilred: :whistling: |
![]() |
|
| mihaela | 11 Sep 2009, 11:49 PM Post #18 |
|
optimista
|
Sa zbor cu parapanta :naughty: sa pescuiesc :fishing: sa mai conduc o masina :drive: :give_heart: |
| Love this life! it is unique! | |
![]() |
|
| Olimpia | 18 Sep 2009, 11:00 PM Post #19 |
|
no one
|
:visit: :dl: :pardon:
Edited by Olimpia, 18 Sep 2009, 11:01 PM.
|
![]() |
|
| Olimpia | 12 Oct 2009, 09:44 PM Post #20 |
|
no one
|
...sa-i spun ca l-am iertat desi nu voi putea uita niciodata....asta mi-ar placea sa fac acum... |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Filozofie · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
5:02 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:02 AM May 21