| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Biblia | |
|---|---|
| Topic Started: 1 Sep 2009, 07:58 AM (384 Views) | |
| Malitzia | 1 Sep 2009, 07:58 AM Post #1 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Eu sunt de parerea ca Biblia in forma in care exista la ora actuala este rezultatul multor cenzurari si adaugari. Voi ce parere aveti? |
| |
![]() |
|
| Sikandar | 1 Sep 2009, 10:33 PM Post #2 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
SO? Bilblia este doar un mod prin care Dumnezeu se descoperă oamenilor şi prin care îi îndrumă spre salvare. Şi aşa cum Biblia este o carte inspirată, aşa şi acele sinoade care au avut loc pentru clarificarea problemelor de ordin dogmatic şi pentru combaterea anumitor erezii, s-au desfăşurat sub inspiraţia Duhului Sfânt. Chiar Hristos afirmă în Scriptură faptul că va trimite pe Duhul Sfânt pentru îndrumare spre cele viitoare, or something like that. Dacă nu mă crezi pe cuvânt, îţi dau versetul. |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| mihaela | 1 Sep 2009, 10:40 PM Post #3 |
|
optimista
|
Scrie versetul :) |
| Love this life! it is unique! | |
![]() |
|
| Sikandar | 1 Sep 2009, 10:48 PM Post #4 |
|
Member
|
În regulă. "Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăţa toate şi vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu." (Ioan 14, 26) |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Malitzia | 2 Sep 2009, 06:47 PM Post #5 |
|
Atena
|
Sikandar, aici e voba de Kundalini.Numai prin Kundalini (Focul Sacru, Sfantul Duh) se poate sa te ridici, adica sa ajungi in Imparatia Tatalui. Tu vezi ca interpretezi ad literam Biblia? Asta e cea mai mare greseala. |
| |
![]() |
|
| Sikandar | 2 Sep 2009, 08:25 PM Post #6 |
|
Member
|
Eu interpretez Scriptura aşa cum trebuie, nu cum îmi spune Motoyama. Tare aia cu Sf. Duh alias Kundalini. |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Malitzia | 2 Sep 2009, 09:56 PM Post #7 |
|
Atena
|
Normal ca e tare. :happy_girl: Asta e adevarul. |
| |
![]() |
|
| Sikandar | 2 Sep 2009, 10:12 PM Post #8 |
|
Member
|
E pe dracu adevărul. Eu am glumit. Cine e Kundalini ăsta? Nu-mi spune că e chiar Duhul Sfânt. Şi dacă da, de unde până unde? Pune-mă la curent. |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Malitzia | 3 Sep 2009, 10:05 AM Post #9 |
|
Atena
|
http://gnosticteachings.org/the-teachings-of-gnosis/the-writings-of-samael-aun-weor/kundalini-tantra-and-sexuality |
| |
![]() |
|
| Sikandar | 3 Sep 2009, 10:59 AM Post #10 |
|
Member
|
Da, mă gândeam eu. Biserica este singura instituţie întemeiată de către Hristos şi singura care are succesiune apostolică. Prin urmare, doar ea trebuie să se pronunţe asupra Scripturii & co. Iar Biserica, din câte ştiu eu, nu face referire la niciun Kundalini. |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Malitzia | 3 Sep 2009, 04:49 PM Post #11 |
|
Atena
|
Si de ce trebuie sa se pronunte doar Biserica? Oricum 50 % dintre clerici sunt corupti. Ma intreb cum ii ajuta pe astia Sfantul Duh sa ia decizii bune. Ma rog... fiecare crede ce vrea. |
| |
![]() |
|
| Sikandar | 3 Sep 2009, 05:57 PM Post #12 |
|
Member
|
Eu cred că tu nu citeşti ceea ce postez eu sau citeşti printre rânduri. Cum adică 'de ce trebuie să se pronunţe doar Biserica?' Pentru că este singura instituţie care are dreptul să o facă, fiind întemeiată chiar de către Hristos şi având şi succesiune apostolică. |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Malitzia | 3 Sep 2009, 06:21 PM Post #13 |
|
Atena
|
Si asta cine spune? Tot biserica. Sa stii ca Iisus nu a intemeiat nicio Biserica. Poate ar trebui sa citesti Istoria Crestinismului. |
| |
![]() |
|
| mihaela | 3 Sep 2009, 08:24 PM Post #14 |
|
optimista
|
Adevarat! |
| Love this life! it is unique! | |
![]() |
|
| Sikandar | 6 Sep 2009, 01:51 PM Post #15 |
|
Member
|
Poate ar trebui să te întreb: eşti sigură? |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| Malitzia | 7 Sep 2009, 11:26 AM Post #16 |
|
Atena
|
Absolut! :biggrin: |
| |
![]() |
|
| Birlic | 2 Dec 2009, 01:25 AM Post #17 |
|
Gambler
|
Si atunci ce a vrut sa intemeieze Iisus cand a trimis Apostolii sa predice ? Biserica nu inseamna nici cult ,nici cladirea cu o cruce in varf.Prin Biserica Iisus a inteles adunarea oamenilor in numele Sau.Asadar oamenii sunt Biserica.Aceasta Biserica a vrut sa o intemeieze Iisus. Faptul ca a iesit altceva pana la urma, este alta discutie. |
| Atunci cand doi oameni au pareri contrare despre acelasi subiect,cu siguranta ca,ori unul din ei se inseala,ori se inseala amandoi. | |
![]() |
|
| Majer | 3 Dec 2009, 11:22 AM Post #18 |
|
Member
|
parca era vorba de Biblie ... |
| Live together , die alone ... | |
![]() |
|
| Krammer | 20 Jun 2010, 09:44 PM Post #19 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Personal sunt sceptic legat de intreaga biblie, sub forma in care o cunoastem azi. |
![]() |
|
| Majer | 4 Nov 2011, 08:18 AM Post #20 |
|
Member
|
la care biserica te refereai mah ? adicatelea la care dintre cele 3000 care astazi se autointituleaza ,,Biserica lui Hristos'' ? |
| Live together , die alone ... | |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Religia · Next Topic » |

![]](http://z3.ifrm.com/11/88/0/p85187/pip_r.png)

6:48 AM Feb 7