| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
- Pages:
- 1
- 2
| ;;my selfish side | |
|---|---|
| Topic Started: 9 Nov 2009, 01:09 PM (699 Views) | |
| BeRightBack | 9 Nov 2009, 01:09 PM Post #1 |
|
Silver Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Wait a second, tell me what you feel Did you know? Your kisses make me ill. Your holding hands make me want some more My heart is beating faster that before. I wish i could tell you what i feel But you don`t even know what`s the deal. You don`t know my feelings deep inside That are killing me, and that i cannot hide. I wish you`d feel the same for me, But i think this is a dream that just can`t be. I can`t help myself to look at you, I wanna hold & ask you if you`d be my boo? :inlove: Am prieteni talentati. :wub: |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 9 Nov 2009, 03:14 PM Post #2 |
|
Silver Member
|
:frust: |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 11 Nov 2009, 11:51 AM Post #3 |
|
Silver Member
|
De ce mereu cand primesti, trebuia sa ti se ia altceva? De ce nu poate fi pur si simplu un cadou, un dar al vietii, si mai ales... de ce nu te poti bucura de el? De ce daca simti ca esti fericit, o veste proasta va intuneca imediat acea fericire? Daca iti faci un nou amic, te vei certa cu un vechi prieten; daca iti gasesti marea dragoste, vei constata ca aceasta e prea departe de tine; daca treci de un obstacol, cu siguranta va urma unul si mai greu de depasit? Noroc ca nu stau suficient de mult timp singura ca sa imi afund si mai mult neuronii in dilmele mele. Probabil as intra intr-o depresie crunta. :) |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 13 Nov 2009, 09:11 PM Post #4 |
|
Silver Member
|
confuzie, revedere, dor, zâmbet, nervi, telefon, glumă, confuzie, replică, privire, întuneric, speranţă, promisiune, ceartă, reîntoarcere, confuzie, amintire, parc, îmbrăţişare, film, confuzie, frig, ţigară, fum, brichetă, confuzie, geacă, gumă, mesaj, confuzie, muzică, calm, aşteptare, palpitaţie, confuzie, status, durere, realizare, idee, confuzie, loc, veste, întrebare, curiozitate, confuzie, mână, atingere, sărut, dorinţă, confuzie, repetare, bancă, discuţie, plan, aşteptare, dezamăgire, confuzie, prieteni, bani, cafea, automat, plimbare, CONFUZIE IAR!
Edited by BeRightBack, 13 Nov 2009, 09:13 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 16 Nov 2009, 09:38 PM Post #5 |
|
Silver Member
|
E greu să ghiceşti motivul pentru care ai supărat pe cineva când... nu ţi se spune. Şi mai greu e să suporţi nişte cuvinte destul de dure fără să ştii ce-ai făcut să meriţi asta, fără să ţi se dea şansa să te aperi. |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 18 Nov 2009, 05:18 PM Post #6 |
|
Silver Member
|
Revederile sunt uneori dureroase... impactul e şocant, probabil te aştepţi să simţi un disconfort emoţional, dar nu-l realizezi decât în momentul în care se întâmplă. Şi asta pentru că poate chiar speri la o schimbare, la acel ceva ce se va schimba şi îţi reda speranţa... Dar deazamăgirea o simţi doar în momentul în care observi că lucrurile stau la fel, sau poate chiar mai rău. Şi aşa se mai duce o zi. ... nu am chef azi. |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 19 Nov 2009, 08:15 PM Post #7 |
|
Silver Member
|
Amintiri Şi când mi-e dor te caut în amintiri. Despic tristeţea în fire subţiri De lacrimi, suspine şi nedumeriri... Îmi descarc genele încărcate De rimel ieftin, şi udate De picătura sărată pe care TU ai lăsat-o În colţul ochiului, iar apoi ai sărutat-o. Ai făcut-o să dispară, mi-ai redat speranţa Ai spart zidul, ai ignorat distanţa... Am zâmbit şi am crezut în tine Iar acum regret, totul începe să se termine. O luăm pe căi distincte, Ne cufundăm prea mult în conflicte... Şi totuşi îmi lipseşti atât de mult... Vreau să revăd zâmbetul tău de demult. Vreau să uit de toate aceste dezamăgiri... Iar când mi-e dor te caut în amintiri. Edited by BeRightBack, 19 Nov 2009, 08:17 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 20 Nov 2009, 10:36 PM Post #8 |
|
Silver Member
|
;;fum de ţigară. Prieteni şi întuneric, o bancă şi fum de ţigară. Astăzi pare mai frig decât alaltăseară. Râsete, glume, planuri de weekend, Încă sperând... la un happy end. Stau iar în leagănul de odinioară Şi am din nou acea dispută interioară... Mă uit în gol şi te aştept Nu o să vii, dar mi-e greu să accept. Mi-e greu să cred că s-a prăbuşit... Îmi reprim un suspin înnăbuşit... Paşii vin spre noi, şi-mi sunt famliari Ridic privirea, şi te văd cum apari. Îmi era aşa dor, dar n-am să ţi-o spun Te privesc mergând, simt cum mă recompun. Îmi simt inima galopând în abis Nu vreau să mă trezesc, nu vreau să fie-un vis. Dar eşti aici, îţi simt mirosul dulce-amărui Tânjesc iar după ochii tăi verzi-căprui... Zâmbetul tău timid îmi smulge-o grimasă Vreau să te iau în braţe, privirea mi-e ceţoasă. Lacrima-mi scapă, vreau să-mi vorbeşti Mi-a fost dor de tine... să nu mai lipseşti. Ia-mă în braţe, ca în acea seară... Dar n-o s-o faci, şi-mi mai aprind o ţigară. Edited by BeRightBack, 18 Dec 2009, 01:45 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 28 Nov 2009, 10:56 PM Post #9 |
|
Silver Member
|
De ce?! ... De ce nu pot să sparg zidul ăsta invizibil care ne separă? Aş vrea să te pot lua de mână, să pot să mă exteriorizez aşa cum ştiu sigur că şi tu vrei, dar... nu pot. Aş vrea să te văd zâmbind aşa cum visez de atâta timp, să îţi aud vocea inconfundabilă de care mi-e dor, să pot să te iau în braţe. Nici nu ştii cât de dor îmi e. Nici n-o să ştii... Nici asta nu îţi pot spune. |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 30 Nov 2009, 05:37 PM Post #10 |
|
Silver Member
|
;;today`s song. I wish i could make another lil` step, but i don`t dare. I wish i could smile like yesterday, but your absence makes me so cold, so indifferent... I wish i could feel your skin under my fingertips, i wish i could caress you and express all my feelings. I wish it would be easier to let you know that my love for you grows each day, and every step that you take away, makes me want you more and more. Do you feel the same? :) Edited by BeRightBack, 8 Dec 2009, 08:12 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 2 Dec 2009, 06:03 PM Post #11 |
|
Silver Member
|
;;today`s song. ... another day lost; maybe tomorrow i`ll can see you, or at least hear your voice. I still dream. I still wanna hold you in my arms. I still want you. I`m listening to the songs we used to play when we were sad. It makes me feel a lil` bit better because it brings back some memories. Waiting for tomorrow. Edited by BeRightBack, 2 Dec 2009, 06:03 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 6 Dec 2009, 11:30 AM Post #12 |
|
Silver Member
|
;;click. pentru că mă gândesc iar la tine. pentru că... iar rememorez ce-a fost. pentru că îmi e aşa de dor de noi... pentru că pur şi simplu nu pot să îţi suport absenţa. şi pentru că mă enervează tăcerea ta. Edited by BeRightBack, 6 Dec 2009, 11:30 AM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 6 Dec 2009, 11:35 AM Post #13 |
|
Silver Member
|
Ce bine că esti E o întâmplare a fiintei mele si atunci fericirea dinlauntrul meu e mai puternica decât mine, decât oasele mele, pe care mi le scrisnesti intr-o imbratisare mereu dureroasa, minunata mereu. Să stam de vorba, să vorbim, să spunem cuvinte lungi, sticloase, ca niste dalti ce despart fluviul rece în delta fierbinte, ziua de noapte, bazaltul de bazalt. Du-mă, fericire, în sus, si izbeste-mi timpla de stele, până când lumea mea prelunga si în nesfirsire se face coloana sau altceva mult mai inalt si mult mai curând. Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt! Doua cântece diferite, lovindu-se amestecindu-se, doua culori ce nu s-au văzut niciodata, una foarte de jos, intoarsa spre pământ, una foarte de sus, aproape rupta în infrigurata, neasemuita lupta a minunii ca esti, a-ntimplarii ca sunt. Edited by BeRightBack, 6 Dec 2009, 11:36 AM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 14 Dec 2009, 08:25 PM Post #14 |
|
Silver Member
|
;;today`s song. I just came to say goodbye, I didn`t want you to see me cry... I`m fine. Edited by BeRightBack, 14 Dec 2009, 08:25 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 17 Dec 2009, 12:38 PM Post #15 |
|
Silver Member
|
când se dau cărţile pe faţă, cuvintele se transformă în şoapte inutile şi golite de sens. începem să ne lăsăm purtaţi de instincte şi dorinţe, uităm de precauţiuni şi ne bucurăm de încrederea în sine oferită de drumul lipsit de pericole ce ne aşteaptă în faţă. nu ne mai este frică de durere, de suferinţă, de obstacole... ele au fost îndepărtate în momentul în care realitatea a ieşit la iveală, şi secretele au dispărut. fără minciuni, fără sfială, fără prea multe întrebări... o iau de la capăt. o să merg pe un nou drum, şi o să las în spate tot ce m-a durut cândva. sunt sigură că e imposibil să acopăr golul imens din suflet în totalitate, ştiu că n-o să pot înnăbuşi durerea rapid şi eficient, dar ştiu că voi primi o mână de ajutor. chiar mai multe. ştii, sunt fericită acum... de fapt, poate nu fericită, dar împlinită. poftim libertate, fă ce vrei cu ea. cei care ţin la mine nu-mi vor face asta. :) Edited by BeRightBack, 17 Dec 2009, 12:38 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 17 Dec 2009, 10:06 PM Post #16 |
|
Silver Member
|
zăpadă, întuneric, derdeluş, sănii, prieteni, vin fiert, bulgări, frig, trânte, ţipete, colinde, îmbrăţişări, mănuşi ude, gheaţă, obraji roşii, mâini îngheţate, volley, râsete, amintiri, planuri, oameni de zăpadă, poveşti, foc, confesiuni, glume, certuri, împăcări... mai pe scurt, un sfârşit de zi perfect. alături de ei. :wub: Edited by BeRightBack, 17 Dec 2009, 10:07 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 18 Dec 2009, 09:14 PM Post #17 |
|
Silver Member
|
Ninge uşor şi calm la fereastra mea... Fulgi rătăciţi zburdă întunecându-mi privirea. Râsete, copii, lumini, mediu citadin, Fiecare-mi amintesc de tine câte puţin. Aş vrea să fii aici, acum, să nu mai fie frig... Aş vrea să pot să râd, să cânt, să strig. Aş vrea să simt că mâna ta îmi mângâie obrazul Aş vrea să-ţi văd privirea, dură ca topazul. Dar ştiu că nu-i momentul, ştii că te aştept Ştim că nu-i uşor, dar ştii că pot s-accept Orice compromis, orice vis nedrept... Dar totu-i o iluzie, problema nu dispare... Nu pot s-ascund durerea în nişte buzunare. Nu pot să uit de lume, nu pot să mă ascund Dar VREAU să fiu cu tine, de ce mă tot afund...? Edited by BeRightBack, 18 Dec 2009, 09:15 PM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 19 Dec 2009, 09:46 PM Post #18 |
|
Silver Member
|
;;today`s song. Îi luă mâna rece într-a lui, presându-i-o uşor între degete pentru a o încălzi. Privirea ei confuză şi temătoare îi întâlni ochii calzi, de o culoare necunoscută până atunci. Erau aşa misterioşi, aşa expresivi... un verde atât de ciudat, cu tente cărămizii care la lumina slabă a stâlpului electric se transformau în verde crud. Ar fi putut să îi admire aşa oricât, n-ar fi obosit niciodată să găsească noi nuanţe în privirea lui de topaz. Îi urmărea acum expresia feţei, sprâncenele uşor arcuite şi buzele care schiţau un zâmbet înnăbuşit. Expresia asta îi trăda întotdeauna emoţiile, aşa că ea îşi puse uşor mâna cealaltă pe obrazul lui, presând suav şi apoi zâmbind. Expresia feţei lui se relaxă, şi urmă momentul mult aşteptat... vorbi: -Ştii... şopti el... Sunetul vocii lui o făcu să tresară. Îi era aşa dor să-l audă, să îşi simtă fiecare particulă din corp tresărind şi vibrând în ton cu glasul lui... Zâmbi fără să-şi dea seama, şi zâmbetul ei îi uşură lui misiunea. -Îmi pare rău că te-am făcut să aştepţi... Mi-ai lipsit. Mi-ai lipsit mult... Toate apelurile târzii, toate mesajele şi veştile de la tine mă făceau să vreau tot mai mult ca timpul să alerge în galop până la acest moment, şi apoi... şi apoi să se oprească. Să rămâi aici, aici în braţele mele. Vreau să rămâi... rămâi... Şi o cuprinse puternic în braţe afundându-şi faţa în părul ei. Inspiră profund, strângând-o cât mai aproape. -Nu mai plec... şopti ea printre lacrimi, cu faţa lipită pe pieptul lui. Rămân... Edited by BeRightBack, 20 Dec 2009, 10:09 AM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 20 Dec 2009, 09:26 PM Post #19 |
|
Silver Member
|
Respiraţia lor rece şi sacadată din cauza temperaturii nu prea prietenoase era singurul zgomot care se auzea... pe lângă zăpada aspră care le scârţâia sub picioare. Mâinile lor timid împreunate se legănau uşor în faţă şi-n spate, lucru care-l făcu să zâmbească. Se simţea mereu copil când era cu ea. Orice gest îi aducea un zâmbet abia schiţat... genul de zâmbet la care ea nu rezista niciodată să îi răspundă. Zgomotul paşilor se opri. Mâinile le căzură inerte pe lângă corp. Prea îngheţate pentru a fi băgate în buzunar. El zâmbi iar. Fără motiv... şi fu uşor uimit să observe cum pe faţa ei se aşeză instant un zâmbet ca şi răspuns. Probabil chiar nu-şi dăduse seama până atunci ce efect puternic avea asupra ei. -Deci... mormăi ea prin gulerul hainei ridicat până deasupra bărbiei. -Deci... zâmbi el. Am ajuns... -Da... am ajuns. Tăcere. -Şi... -Şi, repetă ea dar vocea i se sparse. Braţele lui o cuprinseră aproape violent, şi o strânseră la pieptul lui. Era ceea ce amândoi vroiau, dar niciunul nu reuşea să îndrăznească. Îi cuprinse apoi faţa cu ambele mâini, privind-o în adâncul ochilor. Ea zâmbi ştrengăreşte. -Noapte bună, şopti rapid, după care se desprinse din îmbrăţişare şi intră ţopăind în scara blocului. El rămase în faţă, cu braţele în aer. Apoi zâmbi. "Nu uita să fii copil..." cuvintele ei îi răsunau în cap. Edited by BeRightBack, 21 Dec 2009, 12:02 AM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| BeRightBack | 23 Dec 2009, 01:06 AM Post #20 |
|
Silver Member
|
... nimic mai dureros decât necesitatea de a-ţi reprima propriile sentimente. sau ba da: ignorarea acestei necesităţi, şi modul în care toate visele ţi se vor spulbera unul după altul, încă înainte de a li se da oportunitatea de a deveni realitate. hard choise. ;< Edited by BeRightBack, 23 Dec 2009, 01:09 AM.
|
| ;;my blog | |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Coltul meu · Next Topic » |
- Pages:
- 1
- 2
| Track Topic · E-mail Topic |
5:22 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:22 AM May 21