| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Puterea cuvantului; Concurs muzical | |
|---|---|
| Topic Started: 22 Nov 2009, 08:47 PM (3,032 Views) | |
| Malitzia | 22 Nov 2009, 08:47 PM Post #1 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Acest concurs se desfasoara in urmatorul mod: 1. Eu propun in fiecare duminica seara un cuvant care trebuie sa se regaseasca in titlurile melodiilor care participa la concurs. 2. Propunerile le trimiteti la mine pana joi seara. 3. De joi pana duminica se voteaza melodia preferata. 4. Duminica seara se desemneaza castigatorul si se propune un nou cuvant. Am preferat sa propun eu cuvantul pentru a evita blocarea concursului in cazul in care castigatorul nu ar mai intra pe forum in timp util. Cuvintele care au fost propuse pana acum: emotie/emotion drum/road stea/star trandafir / rose luna / moon ploaie/ rain inger/angel floare/flower viata/life toamna/ autumn vis / dream singur / alone prieten/ friend summer/ vara primavara/spring zi / day timp /time head / cap beautiful/ frumos/a woman/femeie desire/dorinta heaven/paradis lost/pierdut love/iubire miss/ missing/ dor night/ noapte |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 22 Nov 2009, 08:49 PM Post #2 |
|
Atena
|
Cuvantul pt aceasta saptamana este "emotie" Pana joi astept propunerile voastre. |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 27 Nov 2009, 06:19 PM Post #3 |
|
Atena
|
Am primit ca propunere aceeasi melodie de la 2 useri. Asteptam pana vor schimba melodia. |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 28 Nov 2009, 10:55 AM Post #4 |
|
Atena
|
Acum puteti vota! Melodiile participante sunt urmatoarele: 1.Destiny's Child - Emotions 2.The Hooters - Private Emotion 3.Yahel ft. Melanie - Love & Emotion Castigatorul va fi desemnat duminica. Va doresc mult succes! PS: Poll -ul unde puteti vota se afla doar pe prima pagina a topicului. Deci, pt a vota, mergeti la pagina 1. |
| |
![]() |
|
| Risuka | 28 Nov 2009, 04:16 PM Post #5 |
|
Gheparduta pufoasa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
The Hooters :first: |
| Orice om pe care nu pot să-l iubesc înseamnă pentru mine un prilej de adâncă tristeţe. Orice om pe care l-am iubit şi nu-l mai pot iubi înseamnă pentru mine un pas spre moarte. Atunci când n-am să mai pot iubi pe nimeni, voi muri. Voi care ştiţi că meritaţi dragostea mea, aveţi grijă să nu mă ucideţi! [Geo Bogza] | |
![]() |
|
| BeRightBack | 29 Nov 2009, 01:18 PM Post #6 |
|
Silver Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
DC - Emotions |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| dark eyes | 29 Nov 2009, 05:40 PM Post #7 |
|
Gold Member
|
The Hooters |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Orpheus | 29 Nov 2009, 10:15 PM Post #8 |
![]()
|
The Hooters - Private Emotion |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Malitzia | 29 Nov 2009, 10:25 PM Post #9 |
|
Atena
|
Castigatorul acestei runde este Mesmerize, care a participat cu melodia: The Hooters - Private Emotion. Felicitatri ! :rose_w: Posted Image Ceilalti participanti au fost : 1. Destiny's Child - Emotions - Gabriel 2. Yahel ft. Melanie - Love & Emotion - Malitzia Clasament general: Mesmerize - 1 concurs castigat Cuvantul pt aceasta saptamana este "drum" Pana joi astept propunerile voastre. |
| |
![]() |
|
| mesmerize | 30 Nov 2009, 12:40 AM Post #10 |
|
versat_ill
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Mai mult îmi place duetul, dar dacă-l propuneam, poate vă prindeaţi că e ‘mesmerizat’ şi-aţi fi votat …mai mulţi. :D: Senchiu, Mali.Hai să-ţi dau :first: înapoi la 'Recunoaşte userul'. :kisstogether: Cu dedicaţie pt cei care-au votat :joy: Ricky Martin & Meja, Private Emotions |
| 100% | |
![]() |
|
| dark eyes | 30 Nov 2009, 12:50 AM Post #11 |
|
Gold Member
|
Felicitari mesmerize |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| mesmerize | 30 Nov 2009, 12:59 AM Post #12 |
|
versat_ill
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
dark eyes :kisstogether: |
| 100% | |
![]() |
|
| Malitzia | 4 Dec 2009, 06:16 PM Post #13 |
|
Atena
|
Acum puteti vota! Melodiile participante sunt urmatoarele: 1.Boys 2 Men - End Of The Road 2.Jack Hagelin - Hit the road Jack! 3.Chris Rea - Road to Hell Castigatorul va fi desemnat duminica. Va doresc mult succes! PS: Poll -ul unde puteti vota se afla doar pe prima pagina a topicului. Deci, pt a vota, mergeti la pagina 1. |
| |
![]() |
|
| dark eyes | 6 Dec 2009, 07:54 PM Post #14 |
|
Gold Member
|
Chris Rea |
|
![]() |
|
| Orpheus | 6 Dec 2009, 07:56 PM Post #15 |
![]()
|
Chris Rea... |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Malitzia | 7 Dec 2009, 11:16 AM Post #16 |
|
Atena
|
Castigatorul acestei runde este Malitzia, care a participat cu melodia: Chris Rea - Road to Hell. Posted Image Ceilalti participanti au fost : 1. Boys 2 Men - End of the road - dark eyes 2. Jack Hagelin - Hit the road Jack! - Risuka Clasament general: Mesmerize - 1 concurs castigat Malitzia - 1 concurs castigat Cuvantul pt aceasta saptamana este "stea/stele" Pana joi astept propunerile voastre. |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 11 Dec 2009, 10:05 AM Post #17 |
|
Atena
|
Acum puteti vota! Melodiile participante sunt urmatoarele: 1.Laura Stoica - Vreau sa am steaua mea 2.Simply Red - Stars 3.WESTLIFE - Written in the stars 4.Cargo - Ca o stea 5.Vita de vie - Praf de stele Castigatorul va fi desemnat duminica. Va doresc mult succes! PS: Poll -ul unde puteti vota se afla doar pe prima pagina a topicului. Deci, pt a vota, mergeti la pagina 1. |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 14 Dec 2009, 11:38 AM Post #18 |
|
Atena
|
Castigatorul acestei runde este BeRightBack, care a participat cu melodia:Vita de vie - Praf de stele. Felicitari! :daisy: Posted Image Ceilalti participanti au fost : 1.Laura Stoica - Vreau sa am steaua mea - dark eyes 2.Simply Red - Stars - Malitzia 3.WESTLIFE - Written in the stars - Orpheus 4.Cargo - Ca o stea - Birlic Clasament general: Mesmerize - 1 concurs castigat Malitzia - 1 concurs castigat BeRightBack - 1 concurs castigat Cuvantul pt aceasta saptamana este " trandafir / rose " Pana joi astept propunerile voastre. |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 17 Dec 2009, 11:34 PM Post #19 |
|
Atena
|
Acum puteti vota! Melodiile participante sunt urmatoarele: 1.Sting feat. Cheb Mami - Desert Rose 2.Kylie Minogue & Nick Cave - Where The Wild Roses Grow 3.Bon Jovi - Bed Of Roses 4.Mark Ashley - King of Roses 5.Aretha Franklin with Lauryn Hill - A Rose Is Still A Rose Castigatorul va fi desemnat duminica. Va doresc mult succes! PS: Poll -ul unde puteti vota se afla doar pe prima pagina a topicului. Deci, pt a vota, mergeti la pagina 1. |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 18 Dec 2009, 07:42 PM Post #20 |
|
Atena
|
Sting feat. Cheb Mami - Desert Rose |
| |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Muzică · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
5:25 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:25 AM May 21