| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Provocari literare | |
|---|---|
| Topic Started: 27 Nov 2009, 09:12 PM (809 Views) | |
| Daniela | 27 Nov 2009, 09:12 PM Post #1 |
|
papadie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
:announce: Fete si baieti !!! va propun sa iesiti din starea de repaus si sa veniti cu propuneri pentru acest topic. ca sa fiu mai exacta, eu ma gandeam sa facem un topic in care sa ne jucam in versuri, proza sau... (mai exista si altceva ? :blink: ) putem face catrene cu continuitatea ideii , concurs de catrene pe un cuvant dat...poveste in versuri sau proza....nu stiu. puneti-va mintea la contributie si...vedem ce iese. |
| |
![]() |
|
| Daniela | 29 Nov 2009, 05:09 PM Post #2 |
|
papadie
|
ca n-ati raspuns , eu am vazut. nu cred ca versul nu va cheama. eu ma gandem ca e mai greu ca primul sa inceapa. Asa ca eu ...cu mine-acum o sa incepem ..dara. Cuvantul ce-l propun acum daca vreti vrea si voi.. e ...toamna |
| |
![]() |
|
| Majer | 29 Nov 2009, 05:42 PM Post #3 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
toamna-n suflet si in gand toamna-n cer si pe pamant toamna aici , toamna in zare... toamna ... trista sarbatoare... ploaia... |
| Live together , die alone ... | |
![]() |
|
| Daniela | 29 Nov 2009, 06:41 PM Post #4 |
|
papadie
|
ploaia sterge lacrima se transforma chiar in ea. Ploaia...trista uneori face lucrurile noi.. stii cum e ?...cand ploua iar este semn..ca tu plangi iar. frunza |
| |
![]() |
|
| Olimpia | 29 Nov 2009, 10:17 PM Post #5 |
|
no one
|
Sapte vorbe, trei minciuni, A_nverzit frunza in pruni Si de-atatea minciunele, A-nflorit prunul in ele, Sapte vorbe, frunze trei, A-nverzit minciuna, hei!! Lasa frunza , ia minciuna, Ca-i mai frageda ca pruna. minciuna |
| Daca nu-mi dai,....ia tu si ce nu am... | |
![]() |
|
| Majer | 30 Nov 2009, 04:01 PM Post #6 |
|
Member
|
Minciuna ...esti tu ! Cu tot ce aduci. Sperante desarte de-acum si de-atunci. Minciuna ...sunt eu ! ireal Prometeu... |
![]() |
|
| Daniela | 30 Nov 2009, 09:15 PM Post #7 |
|
papadie
|
...si cuvantul propus? :think: |
| |
![]() |
|
| Majer | 30 Nov 2009, 09:17 PM Post #8 |
|
Member
|
uitare |
![]() |
|
| Olimpia | 30 Nov 2009, 09:46 PM Post #9 |
|
no one
|
sunt asa de plictisita c-am uitat si cum ma cheama cum naiba sa pot gasi... unde-am pus litera mare? orice |
![]() |
|
| Daniela | 30 Nov 2009, 09:52 PM Post #10 |
|
papadie
|
orice mi-ai spune acum nu e ceea ce pare. ramane insa sentimentul ca lumea asta nu-i chiar mare. regret |
| |
![]() |
|
| Olimpia | 30 Nov 2009, 09:54 PM Post #11 |
|
no one
|
chiar regret ca nu e mare, poate ca daca ar fi, ar dispare si-ar dispare mii si mii... nebuni |
![]() |
|
| Daniela | 30 Nov 2009, 09:56 PM Post #12 |
|
papadie
|
doi nebuni...in lumea mare. cred ca este mult prea mult. e si teama ca dispare vraja unui inceput. vraja |
| |
![]() |
|
| Olimpia | 30 Nov 2009, 09:58 PM Post #13 |
|
no one
|
ce ma chinuie talentul ma vrajesc ca sunt poeta ma trezesc si vad indata ca sunt doar o...parazita lehamite |
![]() |
|
| Orpheus | 30 Nov 2009, 10:53 PM Post #14 |
![]()
|
Cand lehamite iti este Si un gust, tot mai amar Orice vorba se tranteste Totul pare in zadar… vis |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Majer | 1 Dec 2009, 10:11 AM Post #15 |
|
Member
|
Visarea e un portelan din orient... tesuta dintr-un fir atat de fragil ....se poate rupe chiar de esti atent sau poate cu un... du-te naibii... incredere |
![]() |
|
| Daniela | 1 Dec 2009, 02:20 PM Post #16 |
|
papadie
|
cand spui ca nu esti inteles mie imi pare ca nu stii. Increderea e cea de pret si nu ce tu inca sustii. zapada |
| |
![]() |
|
| Orpheus | 1 Dec 2009, 03:11 PM Post #17 |
![]()
|
Fulgi de zapada, ce incet se cern Din nori, dansand in ritm de vals, Se-aseaza peste sufletul... etern Ce inca mai schiteaza-un zambet fals liniste |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Malitzia | 1 Dec 2009, 10:02 PM Post #18 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Cerul coboara pe ganduri fugare Si stele rasar in suflete goale, Luna se zbate si linistea doare, Dorul de tine ma-nghite cu jale. imagine |
| |
![]() |
|
| Daniela | 2 Dec 2009, 12:59 AM Post #19 |
|
papadie
|
imaginea ta...e si a mea. Sau vad numai eu mare si corabia? ..o fi doar visul si dorinta... si-atunci..raman doar eu si neputinta. nimfa |
| |
![]() |
|
| Birlic | 2 Dec 2009, 02:13 AM Post #20 |
|
Gambler
|
Ce floare diafana ,minunata ,ce culoare, Si mai presus de toate ,ce mireasma, Gandeste-un fluture ademenit de boare, Apoi din aripi bate, spre ispita ce il cheama. In mintea lui de nimfa pura,precum roua, Cum sa incapa neagra si perversa banuiala, Sa simta crudul adevar ,sa vada reaua, E carnivora floarea si mortala vai , petala. serenada |
| Atunci cand doi oameni au pareri contrare despre acelasi subiect,cu siguranta ca,ori unul din ei se inseala,ori se inseala amandoi. | |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
|
|
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Literatură · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
5:27 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:27 AM May 21