| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Provocari literare | |
|---|---|
| Topic Started: 27 Nov 2009, 09:12 PM (810 Views) | |
| Daniela | 12 Dec 2009, 11:37 PM Post #41 |
|
papadie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Îţi mai aduci aminte seara Poveştilor vânătoreşti, Cum răsuceai în mine gheara Minţindu-mă cât mă iubeşti? Şi o făceai cu nonşalanţă Că eram mic şi prostănac; Numai aşa, o cotoroanţă Putea struni un pui de drac! clopotel |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 22 Jan 2010, 02:24 AM Post #42 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Din zăpadă se iveşte o codiţă tremurândă, Căpuşorul şi-l ridică, către cer voios să râdă. Mugurii se-adună pâlcuri la un glas de clopoţel, Primăvara se aşterne, începând c-un ghiocel. ploaie |
| |
![]() |
|
| Daniela | 22 Jan 2010, 07:48 PM Post #43 |
|
papadie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
ploaia...nu e lacrima? nu e trista amintire care poarta doar cu ea haine gri si amagire? amagire |
| |
![]() |
|
| Malitzia | 22 Jan 2010, 08:28 PM Post #44 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Cuvinte dulci si-mbratisari sub luna Cu amagiri si vise te imbraca, Pe chip un voal si o cununa, Regina-a noptii sa te faca. ghiare |
| |
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Literatură · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
5:28 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:28 AM May 21