Bun venit la forumul Orpheus

Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră.

Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici.

Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită

Înregistrează-te aici

Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru

Username:   Password:
Add Reply
  • Pages:
  • 1
  • 3
Let there be rock; Rock-ul de la Roll la Hard
Topic Started: 12 Dec 2009, 04:58 AM (575 Views)
Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
Rock-ul a fost si ramane cel mai important curent muzical al lumii.O religie sau un mod de viata pentru unii.Imbinarea perfecta intre elaborata muzica "alba" si ritmurile "negre" ale Africii.

A inceput asa:

Atunci cand doi oameni au pareri contrare despre acelasi subiect,cu siguranta ca,ori unul din ei se inseala,ori se inseala amandoi.
Offline Profile Quote Post Goto Top

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
Unde a ajuns si ce drum a parcurs ,haidem sa vedem impreuna:

Atunci cand doi oameni au pareri contrare despre acelasi subiect,cu siguranta ca,ori unul din ei se inseala,ori se inseala amandoi.

Olimpia
Member Avatar
no one
[ *  *  *  *  * ]
...eu voi urmari cu siguranta tot ce vei posta :) ...pe acest topic, bineanteles...
Edited by Olimpia, 12 Dec 2009, 07:51 PM.
Daca nu-mi dai,....ia tu si ce nu am...

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
Fiecare dintre noi ,cei care iubesc muzica,avem preferinte.Cand este vorba de rock,cateva repere se desprind ,cateva stele stralucesc mai tare.In mod sigur este o parere subiectiva:

Buddy Holly este primul care a cantat cu un grup redus de instrumentisti ,punand bazele a ceea ce inseamna grupul,trupa rock. Buddy Holly Band ,au fost cei dintai care au avut curaj sa urce pe o scena ,doar cu un set de tobe,o chitara sau doua si un contrabas.

Elvis Presley este regele ,no comment

Deep Purple sunt cei care au reinventat Hard Rock-ul si totul se trage din ei.White Snake, Rainbow, Black Sabath toti sunt progeniturile lor,toti au trecut prin Deep Purple.

Beatles,Rolling Stones,AC/DC,Iron Maiden,Pink Floyd,Queen,Kiss ,Metallica,Manowar sunt cativa dintre cei care au creat in rock si au devenit legende

Dintre toti eu personal am o mare dragoste , White Snake si un singur altar AC/DC.

Pana la urma aproape tot ce numim muzica este mai mult sau mai putin Rock:Avem rock and roll clasic, opere rock,latin rock,country rock,ritm and bluesul sta la baza rock-ului ,gospel-ul este de acolo si el, pop,electronic,alternativ,hard ,havey,trash,punk,ghotic si lista ramane deschisa.Ce este drept manele rock nu am vazut inca.

Si acum va astept sa postati clipurile preferate,sa ne bucuram de rock, iar invitatia este aceea din subtitlul topicului semnata AC/DC :

Olimpia
Member Avatar
no one
[ *  *  *  *  * ]

dark eyes
Member Avatar
Gold Member
[ *  *  *  *  *  * ]
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese?
Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul.
Traieste pur si simplu.

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]

Olimpia
Member Avatar
no one
[ *  *  *  *  * ]

Olimpia
Member Avatar
no one
[ *  *  *  *  * ]

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
Incredibil public,incredibila trupa

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]

Incredibil clip

Olimpia
Member Avatar
no one
[ *  *  *  *  * ]

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
Inca una din trupele mele preferate.De piesa ce sa zic,imi place la nebunie.

Olimpia
Member Avatar
no one
[ *  *  *  *  * ]

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
AC/DC a fost infiintat de fratii Malcolm si Angus Young,pentru multi Angus fiind brand-ul cel mai puternic al trupei. Venit mai tarziu si avantajat de pozitia de vocalist ,Bon Scott s-a impus insa ca imagine a trupei.Acesta este un omagiu adus unuia dintre cei mai mari muzicieni ai lumii si nu numai

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
Pentru a nu fi nedrepti ,cu Brian Johnson,actualul vocalist al trupei ,trebuie spus ca varful de notorietate si recunoastere mondiala pentru AC/DC ,a fost atins cu Brian .
Un AC/DC nou-nout in avanpremiera la concertul din Mai de la Bucuresti:

M-am speriat.Click pe Watch on youtube si merge

Edited by Birlic, 9 Jan 2010, 12:49 PM.

mesmerize
Member Avatar
versat_ill
[ *  *  *  * ]
Ronnie Kimball, Rock & Roll Heaven

‘If there's a rock and roll heaven,
Well you know they've got a hell of a band’ Posted Image

Scorpions, Rock You Like A Hurricane
Edited by mesmerize, 11 Jan 2010, 01:54 AM.
100%

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]
O performanta greu de atins :

Birlic
Member Avatar
Gambler
[ *  *  * ]

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
ZetaBoards - Free Forum Hosting
Create a free forum in seconds.
Learn More · Sign-up Now
Go to Next Page
« Previous Topic · Muzică · Next Topic »
Add Reply
  • Pages:
  • 1
  • 3

***Go to top***
Administration & Moderation ListReplies to Your TopicsActive TopicsTop 10 Posters TodayTop 10 Overall Posters
Theme by Cody and RyJoe. Found exclusively at Outline.