| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| La multi ani, Orpheus! | |
|---|---|
| Topic Started: 22 Jan 2010, 01:05 AM (1,110 Views) | |
| Malitzia | 22 Jan 2010, 01:05 AM Post #1 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Iti doresc sa fii sanatos, sa ai parte de un an linistit si plin de realizari, bucurie alaturi de familie si iti mai doresc ca telefoanele de la munca sa sune mai rar. La multi ani! Posted Image |
| |
![]() |
|
| dark eyes | 22 Jan 2010, 01:15 AM Post #2 |
|
Gold Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
"Daca va fi sa doresti sa fii fericit,doreste-ti in fiecare zi..." Sa atingi visele,Orpheus. |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2010, 08:39 AM Post #3 |
![]()
|
Multumesc, Mali', dark si voua va doresc tot ce e mai bun pe lume si sa va bucurati din plin de fiecare zi din viata.. :daisy: |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| gabriel | 22 Jan 2010, 10:46 AM Post #4 |
|
Street rider
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
La multi ani Orpheus ! sa ai parte :) |
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| Daniela | 22 Jan 2010, 11:01 AM Post #5 |
|
papadie
|
LA MULTI ANI FERICITI, ORPHEUS ! Indoielile din sufletul tau sa dispara, multa liniste sufleteasca si sa fi iubit mereu de cei dragi. Posted Image |
| |
![]() |
|
| simplyred | 22 Jan 2010, 11:40 AM Post #6 |
![]()
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
La Mulţi Ani, Orpheus :hb2: |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2010, 11:55 AM Post #7 |
![]()
|
gabriel, Daniela, simplyred multumesc frumos, stateam si ma gandeam, cumva, pare nefiresc sa ne bucuram de ziua noastra, in fond ea nu reprezinta decat inca o treapta suita, mai aproape capat, pe de alta parte reprezinta la fel de bine, inca o victorie, inca un an in care am mutat capatul, un pic mai incolo ... |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| mesmerize | 22 Jan 2010, 12:15 PM Post #8 |
|
versat_ill
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
La mulţi ani! :hb:
Edited by mesmerize, 22 Jan 2010, 12:17 PM.
|
| 100% | |
![]() |
|
| Lucareli | 22 Jan 2010, 12:34 PM Post #9 |
|
Silver Member
|
La multi ani cu multa sanatate, realizari si impliniri. Fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, iar supararile sa te ocoleasca. :hatoff: |
| Viata este uitare de sine. | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2010, 12:41 PM Post #10 |
![]()
|
mesmerize.... mutumesc frumos, toate cele bune iti doresc, :rose_w: lucareli... toate gandurile bune si pentru tine :kisstogether: |
|
![]() |
|
| Gala | 22 Jan 2010, 05:31 PM Post #11 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
LA MULTI ANI ! |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2010, 06:03 PM Post #12 |
![]()
|
Multumesc, Gala tot ce este bun, iti doresc si tie.. |
|
![]() |
|
| Livia | 22 Jan 2010, 07:17 PM Post #13 |
|
Ghimpe in.....
|
Posted Image Pentru ca stiu ca citesti ....cuvintele mele de mult timp, am sa-ti las si cateva aici....in mare parte adevarate :) PRIETENE.. Prietene ,imi eşti aproape Când umărul îmi cade greu, Când funia flămândă stă şi roade Din gârbovitul spate al meu Şi cad cu gura în ţărână, Muşcând pamant ¦din trupul tău. Scrasnesti din dinţi şi muşti nisipul Alături de-a mea gură plină, Cu piatră amară, în ocărâ Te poticneşti şi-nghiti veninul Ce-l împărţim frăţeşte iar şi iară. Prietene ,imi ştergi sudoarea Nesfârşitelor dureri ce ochii îmi astupă. Văz îmi eşti şi-mi uşurezi cărarea , Când rău-n potere mă-nfrunta , Şi sângerezi când lacrima-mi fierbinte Pe mână îţi coboară, ţepuşe otrăvite. Prietene, genunchii de-ţi vor cade Ducând poveri nemăsurate, Ia mână mea, reazăm fie-ţi ţie, Scut şi hrană când ploaia va să vie. ....repede la tort ca-mi lasa gura apa :D: Posted Image |
| ********************* | |
![]() |
|
| romeo | 22 Jan 2010, 07:30 PM Post #14 |
![]()
Silver Member
|
După Livia îmi este şi greu să mai scriu ceva. :rolleyes: La mulţi ani plini de iubire...prieten drag ! Şi multă,multă,multă sănătate. :hug: |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2010, 08:34 PM Post #15 |
![]()
|
Romeo... multumesc mult, prietene, pentru urare, pentru ca esti aici. Sper ca si tu sa ai parte de ce este mai bun in viata Livia.... cu tine e mai greu acum :D: postarea ta, urarea, dar mai ales poezia, m-au adus la tacere, tacere generata de timpul necesar procesarii postului, in intregul sau. as incepe din toate directiile, si totusi nu reusesc sa ma hotarasc de unde. pot sa-ti spun insa, ca exista o reciproca foarte puternica, la tot ce ai spus mai sus, atat de frumos. pot sa-ti spun, ca oridecate ori, vei avea nevoie de un umar, il vei gasi, si nu doar atat, asa cum si eu l-am gasit, cand am avut nevoie. pot sa-ti spun, ca voi fi alaturi de tine, permanent ...., si-o zi in plus. iti multumesc, Livia, iti multumesc pentru tot, poate ca nu suntem in stare, uneori, sa multumim, sau sa oferim, pe cat primim, dar voi face totul in acest sens.... :kisstogether: |
|
![]() |
|
| samsara | 22 Jan 2010, 09:55 PM Post #16 |
![]()
Daca
|
La multi ani Orphe, sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit! :hug: |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2010, 10:12 PM Post #17 |
![]()
|
Multumesc, sam... :kisstogether: ma voi stradui...promit |
|
![]() |
|
| florin7franky | 22 Jan 2010, 11:03 PM Post #18 |
![]()
Sapient
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
:hb: La multi ani ! Tot ceea ce iti doresti :) Posted Image PS :Nu iti pune prea multe dorinte de obicei nu se implinesc . :pardon: :lol: |
| The rabbit is , In the house ! | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2010, 11:09 PM Post #19 |
![]()
|
Multumesc, Florine :hi: voi tine seama... |
|
![]() |
|
| NightShift | 23 Jan 2010, 10:22 PM Post #20 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Multa sanatate si La multi ani, Orpheus. :bdayparty: |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Urari de bine · Next Topic » |

![]](http://z3.ifrm.com/11/88/0/p85187/pip_r.png)

9:40 AM Feb 23