| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| La multi ani, Orpheus! | |
|---|---|
| Topic Started: 22 Jan 2010, 01:05 AM (1,258 Views) | |
| Malitzia | 22 Jan 2010, 01:05 AM Post #1 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Iti doresc sa fii sanatos, sa ai parte de un an linistit si plin de realizari, bucurie alaturi de familie si iti mai doresc ca telefoanele de la munca sa sune mai rar. La multi ani! Posted Image |
| |
![]() |
|
| Replies: | |
|---|---|
| Orpheus | 4 Feb 2011, 08:35 AM Post #41 |
![]()
|
Multumesc Daniela, multi ani sanatosi si tie :airkiss: sa stii ca imi doresc sa apuc varsta carjei, sa ma plimb pe aleile infrunzite din parc..... |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| samsara | 22 Jan 2012, 11:34 AM Post #42 |
![]()
Daca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
La multi ani fericiti draga Orphe, sa fii sanatos, fericit si implinit! Posted Image |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2012, 11:52 AM Post #43 |
![]()
|
:kiss3: Multumesc sam' promit sa imi dau silinta, daca si tu, familia ta, cei dragi tie, ve-ti face la fel :rose: |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| samsara | 22 Jan 2012, 12:11 PM Post #44 |
![]()
Daca
|
Si eu promit solemn :P |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| Lucareli | 22 Jan 2012, 12:50 PM Post #45 |
|
Silver Member
|
orphe drag, la multi ani fericiti! Sa fii sanatos, iubit si sa ai viata luuuuuunga! :kisstogether: |
| Viata este uitare de sine. | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2012, 01:46 PM Post #46 |
![]()
|
:kisstogether: Multumesc si tie, Luca' si tu, impreuna cu toti cei pe care ii pretuiesti, sa va bucurati de viata si sa fiti sanatosi :flowers: |
|
![]() |
|
| Malitzia | 22 Jan 2012, 03:51 PM Post #47 |
|
Atena
|
La multi ani, draga Orphe! :bdayparty: Iti doresc sanatate, fericire, dragoste si realizari pe toate planurile! Posted Image |
| |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2012, 04:01 PM Post #48 |
![]()
|
Pupici, pupici si iar pupici :kisstogether: Mali', tot binele din lume tie si tuturor celor de care iti pasa :rose1: |
|
![]() |
|
| Malitzia | 22 Jan 2012, 04:03 PM Post #49 |
|
Atena
|
Multumesc frumos! Sa ne fereasca Dumnezeu de belele pe toti! :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| Risuka | 22 Jan 2012, 11:12 PM Post #50 |
|
Gheparduta pufoasa
|
La multi ani! Sa ti se indeplineasca toate dorintele, chiar si cele mici care par neinsemnate si pe care le-ai uitat si tu! :hb: |
| Orice om pe care nu pot să-l iubesc înseamnă pentru mine un prilej de adâncă tristeţe. Orice om pe care l-am iubit şi nu-l mai pot iubi înseamnă pentru mine un pas spre moarte. Atunci când n-am să mai pot iubi pe nimeni, voi muri. Voi care ştiţi că meritaţi dragostea mea, aveţi grijă să nu mă ucideţi! [Geo Bogza] | |
![]() |
|
| Orpheus | 22 Jan 2012, 11:59 PM Post #51 |
![]()
|
La pupici, la pupici..... :kisstogether: Multumesc Risu'.... un gand frumos de la mine pentru tine! ... :daisy: |
|
![]() |
|
| elada | 24 Jan 2012, 10:29 PM Post #52 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Un LA MULTI ANI!!!! cu sanatate si tot ce-ti doresti chiar de e tardiv.....asteapta cana :bdayparty: :bdayparty: :bdayparty: |
![]() |
|
| Orpheus | 24 Jan 2012, 10:44 PM Post #53 |
![]()
|
Multumesc mult, draga elada :kisstogether: tot binele din lume si tie nu, nu e niciodata tarziu sa primesc urari de bine, le doresc tot anul :) :daisy: |
|
![]() |
|
| mihaela.91 | 9 Feb 2012, 08:00 AM Post #54 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
profit si eu de ce ai scris (nu e niciodata tarziu sa primesc urari de bine, le doresc tot anul) si iti urez LA MULTI ANI FERICITI! Iertare, n-am mai intrat demult si acum am vazut cate s-au scris... :newblush: :rose1: |
|
...cel mai frumos trandafir înflorit este cel dăruit de natură naturii. | |
![]() |
|
| Orpheus | 9 Feb 2012, 09:03 PM Post #55 |
![]()
|
Multumesc, Mihaela :kisstogether: Iti doresc sa ai sufletul vesnic plin de zambet si fericire, dar mai presus de toate, sa fi prezenta in viata ta in fiecare clipa. :rose: |
|
![]() |
|
| dark eyes | 23 Feb 2012, 03:55 PM Post #56 |
|
Gold Member
|
tarziu... ....la multi ani!!!!!!!! |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Orpheus | 28 Feb 2012, 11:55 PM Post #57 |
![]()
|
Multumesc, dark' :kisstogether: si tie iti doresc ani multi cu porti deschise, frumoaselor vise... nu exista termenul "tarziu", pentru La multi ani ... |
|
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Urari de bine · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
5:34 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:34 AM May 21