Bun venit la forumul Orpheus

Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră.

Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici.

Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită

Înregistrează-te aici

Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru

Username:   Password:
Add Reply
  • Pages:
  • 1
M is for thinking
Topic Started: 11 Feb 2010, 07:33 PM (594 Views)
Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Portile sufletului se deschid si poposesc noi fiinte , unele curioase altele mai putin . Inncep sa culeaga flori multicolore , sa zburde cum nu au mai facut o vreodata ... sa deseneze pe cer stelute din creta visinie , sa invarte globuri de zahar , sa castige timpul prin nisipul deschis prin clepsidre si nu inchis , cuprind pamantul prin gand infinit
Fantezia creatoare a artistului gaseste centrul activ al plasmuirilor sale … in puterea de a simti .
Offline Profile Quote Post Goto Top

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Stau acum si ma gandesc ca poate mi s a relevat ce aveam nevoie . Ca pana la urma arta te elibereaza , ca oamenii cu anumite cunostinte de viata te pot indruma dar iubirea nu poate fi dictata si nici imprimata si la presiune afli cat de mult are incredere in tine ... si apoi mergi mai departe . si ii las in urma oala care fierbe , eu merit mai mult , eu merit si ca in situatii limita sa se tina cont de ce simt eu , nu numai la veselie . Va urma o perioada grea in care am de creat , interpretat un personaj , si ... dupa aceea imi voi lua ramas bun... Mama mi a zis mereu ca daca voi intalni un om cu acelasi caracter ca al meu defectele vor distruge ce au facut calitatile . A avut dreptate . E atat de usor sa plec .. si sa plec cand nu este nevoie de mine si nu contez
Fantezia creatoare a artistului gaseste centrul activ al plasmuirilor sale … in puterea de a simti .

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Tina Arena

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
:fireworks:

Posted Image

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Iar urmeaza un nou weekend . Stiu m a dezamagit dar trebuie sa fiu mai matura ca el si sa inchei totul asa cum trebuie . Pana la urma barbati sunt destui si mereu poti gasi ceva interesant in jur .

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
De altfel e şi cea mai frumoasă declaraţie de dragoste: "Simt că te pot părăsi. Te iubesc atât de mult, încât s-a împlinit ceva în mine - şi acum te pot părăsi". E inutil să întorci capul. S-ar putea să vezi nedumerire. Când pleci, e bine să crezi că ai socotelile încheiate. Noica

Ce are de dat un spirit feminin? O singură fericire, un singur extaz. Şi toată tehnica feminităţii e de a pulveriza acea fericire în nenumărate fericiri, într-o succesiune şi devenire de fericiri minore. Căci ea pleacă de la fiinţă şi atunci caută devenirea şi diversul; în timp ce bărbatul pleacă de la devenire şi e însetat de fiinţă, de unitate. Setea Unului de a se pierde şi setea Multiplului de a se readuna. Noica

Tu eşti o noapte, eu o stea. Eu sunt un haos, tu o lumină; eu sunt cuget, tu o problemă; caută-mă şi, mai departe, am să mă ascund în tine. Noica

Când ai să fii în ordinea ta, omule? Când ai să faci din fiecare ceas un pas şi din paşii zilei tale un mers, şi nu o împleticire? Noica

Oamenii te iartă dacă faci crime. Dar nu te iartă dacă eşti fericit. Noica

Apele nu se pot scrie decât când au îngheţat. Noica

Oameni. Nu lucruri, nu peisaje; oameni. Să fii însetat de omul nou, aşa cum eşti de lumile noi. Căci fiecare om e o formă de încăpăţânare, adică o idee. Şi-ţi place să vezi care e gustul ideii, care e vocea ei. Cum surâde ea.

Nu cine eşti interesează ci care-ţi este sinele căci sinele tău este mai vast decât tine şi adevărul tău devine într-un sens dezmintirea ta. Iar sinele care a rupt cercul eului devine întodeauna susceptibil de lărgire ca fiind orizontul mişcător cu care te adevereşti în adânc. Noica

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Suntem doi si singuri, si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Ce folos cata fericire am avut un an daca intr o zi mi am plans-o toata

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Ce stare de bine aveam cand am gasit aceste versuri acum un an ..

Aşteaptă-mă şi spune-mi
că aşteptarea ta înspre palma mea
îşi întinde obrajii.
Te regăsesc aşa cum
mi te închipuie memoria
degetelor mele

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
The world you create today is the one in which you wake up tomorrow.

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Foarte multe schimbari . Am pe telefon o imagine cu un metrou in mers . Asa ma simt ca un metrou grabit . Sper ca peste doua saptamani sa simt si eu linistea naturii . Tot construiesc la casa mea interioara cu sarg , si mai am . Sunt optimista ca va iesi ceva frumos . Acum sa ma gandesc la proiectul ala cum il voi face . si la referatele pe care tre sa le trasncriu ca ... imprimanta lipseste . Pana la o noua adiere de vant .... las soarele sa lumineze suflete

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Pana sa ma dumiresc ce vor oamenii lucrez la reconstructia mea ... pe urma mai vad eu ... unde o fi dragostea autentica .. pana la ea .. mai am de olarit

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Sunt prea desteapta pentru unii . Vine ea sesiunea de comunicari stiintifice , le arat eu lor

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Nu oricine poate fi artist dar a iubi arta te poate transforma intr-un curcubeu , indiferent de ce se intampla reusesti sa stralucesti Bucata din mine , bucata din tine , ramas bun ! Multumesc ca ai existat teatru !

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Nu imi vine sa cred ca s-a terminat . Incotro sa ma indrept?

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Adio , cu bine arta ! poate ne mai revedem candva . Eu ma retrag in gradina casei mele natale pe perioada vacantei , ma voi urca pe acoperis si voi privi norii , cerul tot si ma voi pierde in visare . Doar eu cu natura ! asa cum faceam in copilarie

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
What is done is done .

Stiu ca o lume intreaga asteapta sa o vizitez ... orase mirifice ...

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
am gasit iubirea ce o cautam in oameni in mine ... acum drumul duce spre cunoastere si expansiune

Posted Image

poza am luat o de pe net . nu e a mea .. dar reda starea pe care o simt :D:

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
"There are two ways to spread happiness; either be the light who shines it or be the mirror who reflects it." -- Edith Wharton

Rhini
Member Avatar
Silver Member
[ *  *  *  *  * ]
Eu sunt fata de treaba dar ce ma fac cu oamenii care nu sunt de treaba ?
Ce ma fac ca eu as vrea sa evoluez dar altii sunt prea snobi ca sa ma lase sa fac asta ?
Tare as vrea sa traiesc ceva romantic dar stiu ca in capitala Romaniei e imposibil

Si mult as mai vrea sa o am pe mama si matusa mea langa mine

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Coltul meu · Next Topic »
Add Reply
  • Pages:
  • 1

***Go to top***
Administration & Moderation ListReplies to Your TopicsActive TopicsTop 10 Posters TodayTop 10 Overall Posters
Theme by Cody and RyJoe. Found exclusively at Outline.