| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
- Pages:
- 1
- 2
| La Multi Ani! Malitzia | |
|---|---|
| Topic Started: 10 Apr 2010, 12:01 AM (621 Views) | |
| Orpheus | 10 Apr 2010, 12:01 AM Post #1 |
![]()
|
:fireworks: Posted Image :fireworks: Posted Image Fie ca această zi să-ţi aducă pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc, fericire şi dragoste din partea celor dragi. Barca vieţii să plutească mereu pe valurile dragostei, nostalgiile să fie şterse memoriei iar zâmbetul să-ţi înflorească mereu pe buze, asemeni florilor de mai. Să ai drumul presărat cu flori, iar steaua ta norocoasă să-ţi lumineze permanent calea. Posted Image |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| luminos1 | 10 Apr 2010, 08:36 AM Post #2 |
|
Silver Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
LA MULTI ANI!! Malitia :fireworks: :bdayparty: :heart: :hurray: :flower: :fireworks: Ingerasii sa te ajute ca sufletelul tau sa primeasca tot ce e mai bun, ce-ti foloseste, de ce ai nevoie, sa fii fericita, implinita, sa iubesti si sa fii iubita. |
|
iubire, pace si lumina! https://luminos1.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| samsara | 10 Apr 2010, 09:20 AM Post #3 |
![]()
Daca
|
La multi ani fericiti mali! Posted Image |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| gabriel | 10 Apr 2010, 10:25 AM Post #4 |
|
Street rider
|
La multi ani Malitzia :kisstogether: |
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| Malitzia | 10 Apr 2010, 11:14 AM Post #5 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Va multumesc foarte mult! Si voua va doresc sa aveti parte de multa fericire si multe zile senine. :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| romeo | 10 Apr 2010, 12:18 PM Post #6 |
![]()
Silver Member
|
Pentru Mali :heart: ...fără alte cuvinte... |
![]() |
|
| Malitzia | 10 Apr 2010, 05:00 PM Post #7 |
|
Atena
|
Multumesc, Romeo! :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| Kahila | 10 Apr 2010, 07:12 PM Post #8 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
La multi ani Mali! Sa fii fericita si iubita! :hb2: :daisy: :band: |
![]() |
|
| Malitzia | 10 Apr 2010, 08:12 PM Post #9 |
|
Atena
|
Multumesc la fel,Kahila! :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| Sikandar | 10 Apr 2010, 08:33 PM Post #10 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
La mulţi ani, Malitzia! |
![]() ![]() | |
![]() |
|
| BeRightBack | 10 Apr 2010, 10:27 PM Post #11 |
|
Silver Member
|
Ooo, la mulţi ani mali, îţi doresc multă sănătate, noroc şi clipe minunate alături de familie şi de cei dragi... să-ţi trăiască năzdrăvanii şi să rămâi la fel de frumoasă din toate punctele de vedere, aşa cum te ştim noi! La mulţi aaani! :airkiss: |
| ;;my blog | |
![]() |
|
| Malitzia | 10 Apr 2010, 11:15 PM Post #12 |
|
Atena
|
Multumesc, Sikandar! :kisstogether: BRB,sa fii iubita si fericita si sa traiesti viata asa cum iti doresti. :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| Lord_Byron | 11 Apr 2010, 03:53 AM Post #13 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
La Multi Ani, Malitzia :daisy: :drink: Sa fii mereu frumoasa si iubita! |
In vizita !
| |
![]() |
|
| Malitzia | 11 Apr 2010, 09:13 AM Post #14 |
|
Atena
|
Multumesc frumos,Lord_Byron! :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| dark eyes | 11 Apr 2010, 05:02 PM Post #15 |
|
Gold Member
|
La multi ani,Malitzia! Sa crezi...sa iubesti...sa traiesti clipa... |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Malitzia | 11 Apr 2010, 09:52 PM Post #16 |
|
Atena
|
Multumesc Dark! :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| gabriel | 20 Apr 2010, 12:52 PM Post #17 |
|
Street rider
|
oh man, abia acum am aflat , chiar daca e cam cu 10 zile mai tarziu iti urez un La multi ani ! :kisstogether: |
| Have no fear Ghost is here | |
![]() |
|
| Malitzia | 20 Apr 2010, 01:45 PM Post #18 |
|
Atena
|
Multumesc, gabriel! |
| |
![]() |
|
| Orpheus | 10 Apr 2011, 12:05 AM Post #19 |
![]()
|
Posted Image O zi de naştere este făcută dintr-un milion de clipe, iar în fiecare clipă stă promisiunea împlinirii viselor, şi planurilor tale, şi speranţele ..., şi pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturăm celor ce îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. De ziua ta să primeşti flori … şi să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţă şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele, să ai în ochii tăi priviri mai calde ca razele de soare, să ai o viaţă ca-n poveşti, cu vise împlinite, să dărui celui ce iubeşti doar clipe fericite…să ai grijă de sufletul tău şi ... pictează-ţi viitorul doar în culori trandafirii!!!!....., azi, ai dreptul să uiţi cine eşti, trezeşte-te la viaţă o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii, iar ziua aceasta să-ţi fie mai senină ca infinitul. :fireworks: La mulţi ani ! :fireworks: Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| shai_hulud | 10 Apr 2011, 08:53 AM Post #20 |
|
Gold Member
|
La multi ani, Malitzia ! |
| ... pulbere de stele ... | |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
|
|
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Urari de bine · Next Topic » |
- Pages:
- 1
- 2
| Track Topic · E-mail Topic |
5:41 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:41 AM May 21