| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
- Pages:
- 1
- 2
| La Multi Ani! Malitzia | |
|---|---|
| Topic Started: 10 Apr 2010, 12:01 AM (622 Views) | |
| Orpheus | 10 Apr 2010, 12:01 AM Post #1 |
![]()
|
:fireworks: Posted Image :fireworks: Posted Image Fie ca această zi să-ţi aducă pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc, fericire şi dragoste din partea celor dragi. Barca vieţii să plutească mereu pe valurile dragostei, nostalgiile să fie şterse memoriei iar zâmbetul să-ţi înflorească mereu pe buze, asemeni florilor de mai. Să ai drumul presărat cu flori, iar steaua ta norocoasă să-ţi lumineze permanent calea. Posted Image |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Replies: | |
|---|---|
| samsara | 10 Apr 2011, 09:10 AM Post #21 |
![]()
Daca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
La multi ani fericiti mali, multa sanatate, implinire si tot ce-ti doresti sa se implineasca! Posted Image |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| Malitzia | 10 Apr 2011, 10:50 PM Post #22 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Va multumesc mult! Va doresc si voua tot ce va doriti voi la puterea 100000.... :kisstogether: :kisstogether: :kisstogether: :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| samsara | 10 Apr 2012, 11:47 AM Post #23 |
![]()
Daca
|
La multi, multi ani fericiti mali, plin de iubire si implinire! Posted Image |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| Wanted | 10 Apr 2012, 03:56 PM Post #24 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
La multi ani ! Fericire iti doresc.. |
![]() |
|
| Orpheus | 10 Apr 2012, 04:40 PM Post #25 |
![]()
|
Posted Image Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea, un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi de drum, o vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate, si cata bucurie tasneste deodata, uneori, din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet: :fireworks: La multi ani! :fireworks: |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| Malitzia | 10 Apr 2012, 07:42 PM Post #26 |
|
Atena
|
Samy, multumesc din suflet! 26 zici? E bine! Poate la anu' fac 25. :kisstogether: Wanted, multumesc! Si tu sa fii fericit si sa ai parte numai de bucurii! :kisstogether: Orphe, you are the best! Multumesc din suflet! :kisstogether: Si pt voi : Posted Image |
| |
![]() |
|
| Lucareli | 10 Apr 2012, 09:28 PM Post #27 |
|
Silver Member
|
Hey, draga Mali, la multi ani! :band667ddrr Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! :hug: |
| Viata este uitare de sine. | |
![]() |
|
| mihaela.91 | 11 Apr 2012, 12:51 AM Post #28 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
La multi ani fericiti, Malitzia! :daisy: :hb2: :daisy: |
|
...cel mai frumos trandafir înflorit este cel dăruit de natură naturii. | |
![]() |
|
| samsara | 11 Apr 2012, 06:46 PM Post #29 |
![]()
Daca
|
Da, da eram sigura ca vezi acel 26 :P ce mai? intineresti de la an la an |
|
![]() |
|
| dark eyes | 11 Apr 2012, 09:02 PM Post #30 |
|
Gold Member
|
Posted Image la multi ani! |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Malitzia | 11 Apr 2012, 09:27 PM Post #31 |
|
Atena
|
Va multumesc frumos pentru urari. Si voi sa aveti parte numai de experiente placute si multe liniste! :) Samy, poate ca n-as fi vazut, dar era frumos lucrat acel 26. :) |
| |
![]() |
|
| cri cri cri | 15 Apr 2012, 10:00 AM Post #32 |
![]()
spiridus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Multi ani sanatosi si o imbratisare, mai mult nu am. :kisstogether: |
![]() |
|
| Malitzia | 15 Apr 2012, 08:01 PM Post #33 |
|
Atena
|
Multumesc frumos, Cri! La fel si pt tine... :kisstogether: |
| |
![]() |
|
| 2 users reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Urari de bine · Next Topic » |
- Pages:
- 1
- 2
| Track Topic · E-mail Topic |
5:43 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:43 AM May 21