| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Mitsubishi ASX; pareri, impresii | |
|---|---|
| Topic Started: 4 Aug 2010, 09:57 PM (1,637 Views) | |
| redbyst | 4 Aug 2010, 09:57 PM Post #1 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
Salutare. In cautarea mea spre o masina de calitate, care sa arate putin diferit de restul masinilor din parcare si pentru a impaca gustul sotiei (care vrea suv) si gustul meu care doresc un sedan cu valente sportive (mitsubishi new lancer sport sedan) am dat peste aceasta masina care a fost destul de recent lansata si care este Mitsubishi ASX. Arata ca in poza de mai jos. Voi ce parere aveti? mai multe detalii despre masina se gasesc la http://www.mitsubishi-motors.ro/Introducere_428.html Posted Image |
| Some things never change! | |
![]() |
|
| redbyst | 15 Aug 2010, 05:19 PM Post #2 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
am studiat foarte intens aceasta varianta si am ajuns la concluzia ca noul ASX este un adevarat "duster killer" |
![]() |
|
| dark eyes | 15 Aug 2010, 07:11 PM Post #3 |
|
Gold Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
http://www.videosurf.com/video/officially-new-bmw-5-series-530d-sedan-2011-98253221 |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| redbyst | 16 Aug 2010, 10:54 PM Post #4 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
nu inteleg postul tau! @darkeyes :dribble: aici vorbeam (este adevarat, mai mult singur) despre suv ASX si DUSTER ca varianta la un sedan sportiv cum ar fi lancer |
![]() |
|
| dark eyes | 19 Aug 2010, 08:08 PM Post #5 |
|
Gold Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
...aham...eu credeam ca vrei o masina |
|
Risca tot ce ai!Fii asemenea unui jucator!Risca totul,deoarece clipa urmatoare ar putea sa nu mai vina,asa ca de ce sa iti pese? Traieste intens.Traieste fara teama.Traieste fara sa te simti vinovat.Traieste fara sa iti fie frica de iad si fara sa doresti raiul. Traieste pur si simplu. | |
![]() |
|
| Bromius | 19 Aug 2010, 10:07 PM Post #6 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Personal nu imi place Mitsubishi, estetic vorbind este cam colturos, lipsit de fluiditate in design( dar poate ca nu iti doresti aceasta). Pretul modelului este similar unei game largi de alternative. Cred ca ai putea sa iei in consideratie, alte variante superioare acesteia la raportul calitate pret. Nu imi era cunoscut ASX, insa din ce am observat aproape intreaga gama este 2wd, un 2 wd care nu este in fapt...si de fapt decat o minciuna atunci cand este alaturatata termenului de SUV(sport utility vehicle) sport nu este( nici nu ar trebui sa fie la acest nivel de pret ), insa ar trebui pe de alta parte sa aiba o utilitate sporita, transmisia nu imi sugereaza acest lucru. Recunosc ca a trecut ceva timp de cand interesul meu pentru domeniul auto a parasit cotidianul, dar nici interiorul fostelor modele Mitsubishi nu se remarca prin comparatie cu modelele europene. Un alt aspect >aproape toate modelele japoneze suporta costuri suplimentare din cauza transportului din Asia prin comparatie cu cele de productie europeana. Cred ca la un nivel de 20000-23000 euro ai putea sa te gandesti la Volkswagen Tiguan cu tractiune 4x4, desigur vei mai intalni pe strazi acest model, nu este diferit, dar arata mai bine decat ASX( o problema de gust aceasta), referitor la calitate nici nu se pot face comparatii. Daca vrei ceva diferit totusi ai putea sa iei in calcul Lancia Delta(cred ca o vei gasi satisfacatoare ca design) nu o vei vedea prea des pe strazi, sau chiar Opel Insignia(un sedan de calitate). Sub 20000de euro > Opel Astra, Volkswagen, Seat, Renault..sunt atat de multe modele superioare incat ar trebui sa fac o lista.. Ar trebui sa iti dai seama de ceea ce iti doresti mai intai, pentru a te putea hotara asupra unui model. Ori suv ,ori sedan.. ori.. |
![]() |
|
| redbyst | 24 Aug 2010, 06:20 PM Post #7 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
asta e parerea ta si o respect. insa mie imi place foarte mult ce scoate din 2008 incoace Mitsubishi. designul agresiv ma inebuneste iar fiabilitatea mitsubishi este arhicunoscuta. Nu vreau VW cum au toti tzaranii care se ghideaza dupa zicala "iau vw ca gasesc piese de schimb mai ieftine din germania" eu nu vreau masina ca sa gasesc piese de schimb! vreau o masina la care sa bag benzina si ulei si gata, de aceea urasc motorina care dupa cum bine spunea Clarkson este "combustibilul diavolului", nu suport trancanitul de dizal si fumul lasat de acestea. Nu am nevoie de 4x4 ca nu am de gand sa ma urc pe varful Omu cu masina insa cand merg pe drumurile pietruite de tara si pe strazile pline de gropi ale oraselor din romania vreau sa fiu fara grija ca dau cu burta de pamant. Cam asta e! decizia e luata! ASX 1,6 benzina, cred ca prin mai-iunie la anu va fi al meu, poate pana atunci scade si tva la 19%... |
![]() |
|
| Bromius | 27 Aug 2010, 01:31 AM Post #8 |
|
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Iti doresc sa o conduci sanatos! Dorindu-ti de asemeni ca dezamagirea sa nu apara mai apoi, sper sa iti ofere satisfactii pe masura asteptarilor. In privinta motorinei exista un acord, acestea fiind spuse... o concluzie poate fi trasa>>> Exista si puncte comune! |
![]() |
|
| redbyst | 28 Aug 2010, 05:37 PM Post #9 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
multumesc mult! dupa ce o achizitionez te invit la un test drive, poate asa iti schimbi parerea despre japoneze :first: |
![]() |
|
| redbyst | 3 Sep 2010, 09:38 PM Post #10 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
am fost astazi la "masina de presa" ezpozitia din parcarea Arena Mall si am studiat noul ASX si am ajuns la concluzia urmatoare: E MAI TARE DECAT SUZUKI IGNIS!!!! :first: |
![]() |
|
| redbyst | 17 Sep 2010, 05:49 PM Post #11 |
|
Junior
![]() ![]() ![]() ![]()
|
am observat ca nici noul ASX nu are roata de rezerva ci doar un kit de reparatie. din ce in ce mei mult noile modele de masini indiferent de marca nu mai au in dotare roata de rezerva. ma intrereseaza cat este de fiabil acest kit de reparatie, daca faci pana pe cine stie ce coclauri te scoate din necaz acest kit ori e doar frectie? |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
|
|
| « Previous Topic · Auto / moto · Next Topic » |

![]](http://z3.ifrm.com/11/88/0/p85187/pip_r.png)

6:52 AM Feb 7