| Bun venit la forumul Orpheus Sperăm să vă bucuraţi de vizita voastră. Momentan, vizualizaţi forumul ca şi vizitatori, acest lucru înseamnă că vă sunt limitate accesul şi vizualizările tuturor ariilor şi/sau zonelor de pe board. Dacă vă veţi alătura comunităţii noastre, veţi avea posibilitatea, să utilizaţi forumul şi toate opţiunile puse la dispoziţie, fiecărui membru, pentru a vă bucura pe deplin de vizita voastră aici. Înregistrarea, este simplă, rapidă şi gratuită Înregistrează-te aici Dacă sunteţi deja membru, logaţi-vă în contul dvs., pentru a accesa toate caracteristicile oferite de boardul nostru |
| Confesional; Locul rautatilor facute azi ,candva sau viitoare | |
|---|---|
| Topic Started: 25 Aug 2011, 09:03 PM (673 Views) | |
| cri cri cri | 25 Aug 2011, 09:03 PM Post #1 |
![]()
spiridus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Puteti scrie rautatile facute peste zi sau in oricare alta epoca trecuta sau viitoare.E un fel de confesional . Azi: am tacut. cand nu trebuia. Candva: am lovit |
![]() |
|
| samsara | 26 Aug 2011, 08:31 AM Post #2 |
![]()
Daca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
m-am certat cu mama duminica ce o trecut, urat si nu merita! |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| cri cri cri | 26 Aug 2011, 05:54 PM Post #3 |
![]()
spiridus
|
azi:am vorbit urat pe cineva candva:am ucis o clipa care azi ma ucide pe mine. |
![]() |
|
| Orpheus | 26 Aug 2011, 05:55 PM Post #4 |
![]()
|
Am repezit un client, nu trebuia.... dar m-a impins dicolo de limita mea |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| cri cri cri | 26 Aug 2011, 06:03 PM Post #5 |
![]()
spiridus
|
am uitat azi am injurat prima data tare si a doua parte in gand ,m-am uitat asa la cineva :mad: |
![]() |
|
| cri cri cri | 27 Aug 2011, 01:36 PM Post #6 |
![]()
spiridus
|
aseara am repezit o fata, nu mai suportam falsitatea si am mai facut si altele :pride: |
![]() |
|
| cri cri cri | 1 Sep 2011, 07:04 PM Post #7 |
![]()
spiridus
|
Azi eu am fost rautatea intruchipata.Am lovit la nimereala. Candva mi-am calcat o promisiune. |
![]() |
|
| cri cri cri | 4 Sep 2011, 09:48 AM Post #8 |
![]()
spiridus
|
dupa cum observ doar eu fac rele...si am tot facut in ultimele zile.. am injurat o baba,m-am certat cu un superior,am mintit copilul cica spre binele lui, mi-am negat sentimentele si am inchis usa unei rude in nas....toate usile |
![]() |
|
| Orpheus | 4 Sep 2011, 12:14 PM Post #9 |
![]()
|
Nu faci numai tu rele, fi convins de asta, toti facem, dar ne ascundem ..de noi, ne e greu sa recunoastem, consideram ca in felul acesta ne pastram imaginea fata de ceilalti, nealterata, este o tendinta reflexiva, universala, de a parea sau poza permanent in corecti, in buni, in intelegatori, in ideali, in exemplu de luat, de invidiat, de a parea ceea ce-am vrea sa fim, nu ceea ce suntem cu adevarat. Este greu sa ne convingem, ca totul nostru, de pe dinauntru, ne reprezinta si ca ar trebui si ceilalti sa il vada, pentru, ...pentru ca e al nostru, sa nu ne mai ascundem, sa ne recunoastem si minusurile, nu doar plusurile, sa fim noi insine, cu bune si rele, pentru a ne forma imaginea,...... cea reala. |
|
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut aşa de mult să plângă şi nu au putut... Regulament | |
![]() |
|
| cri cri cri | 4 Sep 2011, 12:34 PM Post #10 |
![]()
spiridus
|
Cred ca asta e. Asta ma duce cu gandul la alta greseala.Eu ma ascund de mine si ma descopar celorlalti.Tind sa cred ca e o slabiciune din care imi hranesc puterea. Nu sunt o El si niciun Ea. :) |
![]() |
|
| cri cri cri | 4 Sep 2011, 12:35 PM Post #11 |
![]()
spiridus
|
Suntem doi. |
![]() |
|
| cri cri cri | 5 Sep 2011, 04:40 PM Post #12 |
![]()
spiridus
|
Azi am intors spatele cuiva care m-a jignit ieri.Nu pot trece peste si asta e un lucru rau. pentru ca acestea sunt definitive. |
![]() |
|
| Lucareli | 6 Sep 2011, 09:02 AM Post #13 |
|
Silver Member
|
Hm...cred ca te cunosc. |
| Viata este uitare de sine. | |
![]() |
|
| cri cri cri | 6 Sep 2011, 09:26 AM Post #14 |
![]()
spiridus
|
Imi cunosti familia?Suntem doi care postam pe acest nume.Noi nu te cunoastem. si nici nu dorim cunostinte. Tocmai am savarsit o rautate. |
![]() |
|
| samsara | 7 Sep 2011, 09:20 AM Post #15 |
![]()
Daca
|
am mancat cat o vaca :newblush: si azi mi-e greata, deci nu faceti asa ceva dragii mei :nono: daca nu mai sunteti obiosnuiti decat cu mancare putina ca va faceti rau organismului |
|
Toţi trăim sub acelaşi cer, dar nu toţi avem acelaşi orizont. http://artasisavoare.wordpress.com/ | |
![]() |
|
| Orpheus | 7 Sep 2011, 09:30 AM Post #16 |
![]()
|
:roll2: :roll2: :roll2: am vrut sa injur un coleg, ( merita full ) dar vazand postarea ta, mi-a trecut... |
|
![]() |
|
| samsara | 7 Sep 2011, 09:33 AM Post #17 |
![]()
Daca
|
no, macar un lucru bun o iesit de aici :crazy: |
|
![]() |
|
| cri cri cri | 7 Sep 2011, 06:30 PM Post #18 |
![]()
spiridus
|
Si eu am vazut postarea dar cam tarziu.La mine porcul e la inaltime.Eu sau el ca a fost gustos. Azi am cam tras chiulul la serviciu, de fapt am tras pe colegii mei Nu a fost lene ci doar o oportunitate. Candva am provocat suferinta , atunci am facut-o inconstient iar acum o fac ca sa ma razbun.. Urasc! |
![]() |
|
| Malitzia | 7 Sep 2011, 09:34 PM Post #19 |
|
Atena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Azi - M-am ratoit la copii de mai multe de ori (de acum asta se pune din oficiu) , nu am avut incredere, mi-a fost teama, am devenit paranoica, am criticat, i-am indemnat pe altii sa minta pentru mine, am barfit, nu am incurajat si l-am lasat pe Gruia sa stea prea mult la calculator. Si nu i-am raspuns lui la mesaje din comoditate - ce nesimtire din partea mea! Si ar mai fi... |
| |
![]() |
|
| cri cri cri | 8 Sep 2011, 05:32 PM Post #20 |
![]()
spiridus
|
Azi am avut si am chef de vorba.Asta nu e normal.E rau! Am mintit doar putin. |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| Go to Next Page | |
| « Previous Topic · Fan · Next Topic » |
| Track Topic · E-mail Topic |
5:58 AM May 21
|

![]](http://z3.ifrm.com/static/1/pip_r.png)

5:58 AM May 21